CHP'li Gençlere Siyaset Eğitimi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Gençlere Siyaset Eğitimi

CHP\'li Gençlere Siyaset Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Gençlik Kollarının Soma’da düzenlediği Siyaset Akademisine konuşmacı olarak 24. dönem Milletvekili Faik Tunay katıldı.

02.10.2015 12:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Gençlik Kollarının Soma'da düzenlediği Siyaset Akademisine konuşmacı olarak 24. dönem Milletvekili Faik Tunay katıldı.

Soma Belediyesi Düğün Salonunda Soma İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği ve ilçe başkanı Emre Sağlam ile yönetiminin ev sahipliği yaptığı programın açılış konuşmasını yapan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, önemli konulara değindi. Bozyaka, "Cumhuriyet Halk Partisi her dönem gençliğe önem veren bir parti olmuştur. Bizler de bu doğrultuda siyasetin tek yönlü ilerlemesiyle yetinmeyip böyle bir program düzenlemek istedik. Soma'da düzenlediğimiz Siyaset Akademisi'nde bugün önemli bir ismi ağırlıyoruz. 24. Dönem milletvekilimiz olan ve çalışmaları ile CHP gençliğine örnek olan bir isim Faik Tunay'ı ağırladık." dedi.

Başkan Bozyaka, "Önümüzde malumdur ki bir erken seçim var. Bizler Genel Başkanımızın da 'Önce İnsan, Önce Birlik, Önce Türkiye' dediği gibi bir anlayışla çalışmalarımızı yürüteceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi kırmadan sokak sokak, kapı kapı dolaşıp her ele dokunup politikamızı anlatacağız. Atatürk'ü anlatacağız, ilkelerimizi anlatacağız, bozuk giden ekonomiyi anlatacağız, çiftçinin nasıl sömürüldüğünü anlatacağız, Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlatacağız. Bizler yani CHP gençliği bu ülkenin geleceği için elimizden geleni yapacağız. Burada bizleri yalnız bırakmayıp gelen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

24. Dönem Milletvekili Faik Tunay ise sunum boyunca gençlere önemli bilgiler aktardı. Tunay, AK Parti iktidarının 13 yılda yaptığı Türk dış politikasını eleştirdi. Türkiye'de kurtuluş ve umudun CHP'de olduğunu ileri süren Tunay, CHP'li gençlere izleyecekleri yollar hakkında bilgiler verdi. Sunumun geri kalan bölümü basına kapalı olarak gerçekleşti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Gençlere Siyaset Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement