CHP Milletvekili Adayları Ardahan'da - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayları Ardahan'da

CHP Milletvekili Adayları Ardahan\'da

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili adayları Ensar Öğüt ile Sezgin Kaya Ardahan’da coşku ile karşılandı.

20.04.2015 17:46

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan Milletvekili adayları Ensar Öğüt ile Sezgin Kaya Ardahan'da coşku ile karşılandı. Çamlıçatak köyü mevkiinde karşılanan adaylar partililerin oluşturduğu araç konvoyu ile şehir merkezine giriş yaptı.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği adaylar daha sonra Dursun Akçam Kültür evinde seçmenlerine seslendi. Burada konuşan CHP il başkanı Fevzi Uygur, "Cumhuriyet Halk Partisi demek özgürlük ve emek demektir, insanca, kardeşçe, halkça yaşamak demektir. Aday adaylığı sürecinde bazı sıkıntılar oldu. Bu kavga sen ben kavgası değil, bu ülke kavgasıdır. Onun için herkes tarihi sorumluluğu bilecek ve bu mücadelede elerlini taşın altına koyacaktır. Bu tarihi bir gün ve görevdir, bundan kaçmak olmaz." Şeklinde konuştu.

CHP ikinci sıra adayı Sezgin Kaya ise yaptığı konuşmada, "Bu gün dargınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu gün olması gerekiyor. Ben kendi adıma hiçbir şey istemiyorum, ben bu ülkenin gençliği adına bir şeyler istiyorum. Yaşasın sol, yaşasın sosyal demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi."

Daha sonra CHP 1. Sıra adayı olan Ensar Öğüt ise konuşmasında, "Cumhuriyet Halk Partisini burada büyüteceğiz ve artık şunu herkes bilsin Cumhuriyet Halk Partisinin sancağını Ardahan'a 2-0 ile dikeceğiz. Bu sayede 2002'nin rövanşını alacağız. 2002 yılında kardeşim Volkan Sinan'ı 230 oyla kaybettik. Ama şimdi çok titiz davranacağız ve 2002 yılının rövanşını alıp genç bir arkadaşımızı meclise taşıyacağız ve Genel Başkanımızın dediği gibi sinmeyeceğiz, susmayacağız, korkmayacağız. Bunun için hep birlikte olağanüstü bir çaba içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayları Ardahan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement