CHP Parti Okulu Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP Parti Okulu Çalışmaları Sürüyor

CHP Parti Okulu Çalışmaları Sürüyor

CHP Genel Merkezi Parti İçi Eğitim Birimi tarafından başlatılan Parti Okulu projesi çerçevesinde parti yöneticilerine eğitim veriliyor.

12.10.2012 11:58

CHP Genel Merkezi Parti İçi Eğitim Birimi tarafından başlatılan Parti Okulu projesi çerçevesinde parti yöneticilerine eğitim veriliyor. Nevşehir'de düzenlenen Eğitimcilerin Eğitimi Programına Nevşehir'in yanı sıra Kayseri, Niğde, Aksaray ve Kırşehir'deki 70 parti yöneticisi katılıyor.

CHP Genel Merkezi Parti İçi Eğitim Birimi tarafından Nevşehir, Kayseri, Aksaray, Niğde ve Kırşehir'deki CHP il ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen Eğitimcilerin Eğitimi programı Kapadokya Ddedeman Otel'de gerçekleştiriliyor. 3 gün sürecek olan programa katılan 70 parti yöneticisine CHP Genel Merkezi'nden gelen 18 eğitmen tarafından Etkili Sunum, Halkla İlişkiler, Proje Yönetimi ve Stratejik Planlama konularında eğitim verilecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan partililer görev yaptıkları illerde eğitmen sıfatıyla diğer partililere eğitimler verecekler.

Eğitim programının açılışında konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Ahmet Göktaş, çevre illerden gelen CHP'li yöneticileri Nevşehir'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Partilerinin yaklaşan yerel seçimlere oldukça iddialı bir şekilde hazırlandığını ve bu kapsamda parti içi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiğini ifade eden Göktaş, "CHP gibi bir partide yöneticilik yapan kişilerin sürekli olarak kendilerini yenilemesi gerek. Bu nedenle bu çalışmalar çok önemli. Bizler eğitimli, bilgili olacağız ki halkımıza daha iyi hizmet sunabilelim, siyaset yapabilelim" dedi.

CHP Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı Dr. Ümit Erkol ise, düzenledikleri bu eğitim çalışmalarının partilerinin iktidara yürüyüşünün bir aşaması olduğunu söyledi. CHP olarak sürekli kendisini yenileyebilen ve aynı zamanda eleştirebilen bir örgüt oluşturmayı hedeflediklerini vurgulayan Erkol, "Biz ekip ve takım olma kültürünü geliştirmek istiyoruz.Sürekli muhalefet eden değil çözüm üreten bir parti olmak istiyoruz." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Parti Okulu Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement