Recep Tayyip Erdoğan, Pekgüzel Ailesini Duygulandırdı - Son Dakika
Yerel

Recep Tayyip Erdoğan, Pekgüzel Ailesini Duygulandırdı

Recep Tayyip Erdoğan, Pekgüzel Ailesini Duygulandırdı

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşmasında AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in amcaoğlu Şener Pekgüzel'i unutmadı.

12.08.2014 08:42  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşmasında 30 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında hayatını kaybeden AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in amcaoğlu Şener Pekgüzel'i unutmadı.

Erdoğan'ın Balkon konuşmasını dinleyen ve çok duygulandığını belirten Yalçın Pekgüzel, "Sayın Başbakanımız 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a müteşekkirim. Balkon konuşması sırasında beni en duygulandıran an Cumhurbaşkanımızın seçim çalışmalarımızda kaybettiğimiz kardeşim Sevgili Şener'imin ruhuna Fatiha okutmasıydı. Allah razı olsun" dedi.

Konuşmasına "Aziz milletim, sevgili vatandaşlarım" diye başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasinin ve milli iradenin zafer gecesinde en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Cumhuriyet tarihimizde ilk defa gerçekleşen halkoyu ile Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize, dost ve kardeş ülkelere hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Şahsımı Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı olarak tayin eden aziz milletime şükranlarımı sunuyorum. Sandık başına giden her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Bize oy versin vermesin oyunu kullanana, bu tarihi günde tarihin yazılmasına katkıda bulunan her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum. Yurt dışında bütün zorluklara rağmen sandığa gidip bu tarihi seçimde ilk kez oy kullanan kardeşlerime, gümrük kapılarında oy kullanan kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 81 vilayetimizde bize hayır duaları eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün milli irade bir kez daha kazanmıştır. Bugün demokrasi bir kez daha kazanmıştır. Bugün 77 milyon, 81 vilayet kazanmıştır. Bugün yeni Türkiye, büyük Türkiye, öncü Türkiye kazanmıştır. Sadece Türkiye değil, bugün Bağdat'ta, İslamabad'da, Kabil, Beyrut Saraybosna, Üsküp de kazanmıştır. Bugün Şam, Halep, Humus, Ramallah, Trablus, Gazze, Kudüs de kazanmıştır. Bugün 77 milyon kadar, yeryüzünde aziz milletimizin kardeşleri, dostları, kader arkadaşları da kazanmıştır. Sevincimize ortak olan herkese, buradaki coşkuyu ülkelerinde, gönüllerinde yaşayan herkese tek tek teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, seçim çalışmaları esansında hayatını kaybedenleri de unutmayan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Şubat günü AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürürken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Şener Pekgüzel için de Fatiha istemesi, Pekgüzel Ailesi'ni duygulandırdı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Tayyip Erdoğan, Pekgüzel Ailesini Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement