Darıca Bayramı Coşkulu Karşıladı - Son Dakika
Yerel

Darıca Bayramı Coşkulu Karşıladı

Darıca Bayramı Coşkulu Karşıladı

Darıca, Ramazan Bayramı’nı Çınaraltı meydanında yapılan kent bayramlaşması ile kutlarken, protokolün ve vatandaşların bayramlaşma programına ilgisi yoğun oldu.

17.07.2015 13:18

Darıca, Ramazan Bayramı'nı Çınaraltı meydanında yapılan kent bayramlaşması ile kutlarken, protokolün ve vatandaşların bayramlaşma programına ilgisi yoğun oldu.

Bayramın ilk günü saat 10.30'da gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Set, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan birim müdürleri, çalışanlar, okul müdürleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak selamlama konuşmasında vatandaşların bayramlarını tebrik edip birlik ve beraberlik mesajları verirken, tüm Türkiye'de olduğu gibi Darıca'da da Ramazan ayının huzur içinde geçtiğini ifade etti. Başkan Karabacak bir ay boyunca düzenledikleri etkinlerle halkın içinde olduklarının altını çizerken, Darıca'daki birlik ve beraberlik tablosunun önemine dikkat çekti.

Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet Set, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ve diğer protokol üyeleri de yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek, sağlık ve esenlikler dilediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Bayramı Coşkulu Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement