Demokrasi Nöbetinde Ağlatan Konuşma - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetinde Ağlatan Konuşma

Demokrasi Nöbetinde Ağlatan Konuşma

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetinin dün akşamki konuğu olan eski siyasetçi Şevki Yılmaz, yaptığı duygu yüklü konuşmasında 7’den 70’e herkesi ağlattı.

04.08.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetinin dün akşamki konuğu olan eski siyasetçi Şevki Yılmaz, yaptığı duygu yüklü konuşmasında 7'den 70'e herkesi ağlattı.

15 Temmuz gecesinden bu yana meydanlardaki demokrasi nöbetleri tüm yurtta olduğu gibi Van'da da devam ediyor. Darbe girişimi sonrasında Van'da başlatılan 'demokrasi nöbeti' halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Demokrasi nöbetinin dün akşamki konuğu Rize eski Milletvekili Yazar Şevki Yılmaz oldu. İslam düşmanlarına ve darbelere değinen Yılmaz, Türkiye'nin son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ve bundan rahatsız olanların bu yükselişi durdurmaya çalıştığını ifade etti. 12 eylül darbesinden bu güne kadar Türkiye ve hükümet üzerine oynanan oyunlara değinen Yılmaz, darbenin gerçek olması halinde Fethullah Gülen, mehdi olarak ilan edileceğini söyledi. program boyunca duygu yüklü konuşma yapan Yılmaz, 7'den 70'e herkesi ağlattı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetinde Ağlatan Konuşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement