Denizli'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Denizli'de 19 Mayıs Coşkusu

Denizli\'de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için sabah saatlerinde Denizli Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenk koyuldu.

19.05.2013 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Denizli'de de coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için sabah saatlerinde Denizli Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenk koyuldu. Daha sonra Delikliçınar Meydanı'na kadar yürüyen gençler için burada etkinlikler düzenlendi. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen etkinliklere Denizli Vali Yardımcıları Hasan Gürsoy, Ekrem Büyükata, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törende bir konuşma yapan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlere büyük önem verildiğini söyledi. Gençlerin geleceğin mimarı olduğunu belirten İbanoğlu, " Biz gençlerimize ne kadar değer verirsek onlar kendilerinde yapacakları işler için o kadar güç buluyorlar. Türkiye her alanda başarında başarıya koşarken gençlerimiz de kendileri verilen görevi en iyi şekilde yaparak Türkiye'yi daha iyi noktalara getirecektir" dedi

Ahmet İbanoğlu'nun ardından öğrenciler günün anlam ve önemi ile ilgili yazı ve şiirleri okudular. Daha sonra

lise ve üniversite öğrencilerinin gösterileri başladı. Eskrim, güreş, boks, karate, judo ve badminton gibi spor dallarıyla uğraşan gençler hünerlerini sergiledi. Özellikle boks gösterisi vatandaşların büyük beğenisini topladı. PAÜ cimnastik, step ve aeorobik takımındaki kızların ilginç gösterisi de vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Tören grupların gösterisinin ardından sona erdi.

(EV-

19.05.2013 12: 12: 36

TSI

NNNN - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denizli'de 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement