Didim AK Parti Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Didim AK Parti Yeni Binasına Kavuştu

Didim AK Parti Yeni Binasına Kavuştu

Didim'de yeni yerine taşınan AK Parti Didim İlçe Teşkilatı hizmet binasının resmi açılışı AK Parti Aydın Milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

28.09.2012 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de yeni yerine taşınan AK Parti Didim İlçe Teşkilatı hizmet binasının resmi açılışı AK Parti Aydın Milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının resmi açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Aydın Milletvekilleri A. Gültekin Kılınç ve Semiha Öğüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Erbaş, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Plevneli, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AK Parti Didim İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılışta ilk konuşmayı AK Parti Didim İlçe Başkanı Hilmi Erbaş yaptı. Erbaş konuşmasının başında Terör saldırıları sonucunda şehit olan asker ve polisleri anarken, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Büyük Ozan Neşet Ertaş'ı da unutmadı.

20 Haziran'da göreve geldiklerini hatırlatan Erbaş, AK Partinin Didim'de yeniden ayağa kalkması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Didim'de 11 yılda AK Partiye yapılan üye sayı yüzde 47 oranında arttırdıklarını kaydeden Erbaş "Önümüzdeki yerel seçime kadara üye sayımızı var olan seçmen sayısının 4 te 1'i kadar yapmayı hedefliyoruz.

Hedefimiz 10 bin üye. Didim küçük bir Türkiye; bizler burada her kesime kucaklayacağız. Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi değil 10 yıllık AK Parti İktidarında ülke çok değişti" dedi.

"LAY-LOM BELEDİYECİLİK YAPILIYOR"

Erbaş, 2013 yılında yapılacak olan yerel seçimlere değinerek, "2004 ve 2009 yıllarında kaybettiğimiz belediyeyi kazanmak istiyoruz; buna var mısınız? AK Partinin tüm Dünya'da sözü geçerken, maalesef Didim'de böle değil. Yerel yönetimde Didim'de AK Parti belediyeciliği ile tanışmalı. Biz de bunu 2013'te Didim'e taşımak istiyoruz" dedi.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı eleştiren Erbaş, "8 yıldır iktidardalar; ekonomik girdileri çok fazla alma parayı çar-çur ediyorlar. Yaptıkları iş kaldırım yapmak… Kamacı Didim'de yap-boz belediyeciliği yapıyor. Lay-lom belediyecilikle bu iş olmaz. Memleket berbat, sezon kötü geçiyor, Sezonun ortasında Yalı Caddesi yapılıyor. Yalı Caddesinde kırmız taşlar gitti yerine gri taşlar geldi. Ancak ne demişler At binenin, kılıç kuşanandır. Bir çok şehir ileri giderken Didim geride kaldı. İlçemizde sezonun uzatılması ve kaynağın artırılmasına ihtiyaç var" diye konuştu.

"KAMACI'YA YENİ KİTAPÇIK GEREK YOK"

2013 yerel seçimleri için AK Parti projelerini halkla paylaşacaklarını açıklayan Hilmi Erbaş, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın 2013 seçimleri için yeni kitapçık hazırlatmasına gerek olmadığını savundu. 2009 seçimlerinde CHP'li Belediye Başkanı Mümin Kamacı tarafından sunulan projelerin hiç birinin gerçekleşemediğini iddia eden Erbaş, Didim'de yaşayan bir İngiliz vatandaş tarafından iletilen ve 'Didim'in eksiklerinden ve yanlışlarından bahseden' mektubu da açılışa katılanlarla paylaşarak "Didim Belediyesinin 10 yıldır misyon ve vizyonu yok. Bizim siyasetimizin merkezinde insan var. 10 yıldır ne aldatan olduk ne aldanan olduk. Belediye Başkanına sorular sorduk aldığımız cevap işimize bakıyoruz oldu; evet işinize bakıyorsunuz ama kimin işine?. 2013 yılında Aydın Büyükşehir olarak seçimlere girecek. Didim Belediyesi, 2013 yılından itibaren 402 kilometre karelik alandan sorumlu olacak. Şimdi bile temizlik ve çöplerle baş edemeyen, Türkiye'nin en pahalı suyunu sizlere içiren Didim Belediyesi 402 kilometre ile nasıl baş edecek" diye konuştu.

"ABBAS YOLCU"

AK Parti'nin siyasete yeni bir soluk getirdiğini belirten Erbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "2 tip siyasetçi vardır; birisi olura olmaza eyvallah deyip sırtını sıvazlayan eski tip siyasetçi. Bizler çok şükür ki olacakla olmayacağı ayırıyoruz. Ancak şunu da söylüyoruz; sahiller inci gibi, tesisler sıra sıra ve yatırımlar geldikten sonra hepimizin yavrusuna iş imkanı doğacak. AK Parti iktidarında belediye çalışanlarının işten çıkarılacağına dair söylemler asılsız. Faşizmin ne anlama geldiğini ikimizde biliyoruz, ancak buna uyan CHPli Belediye Başkanı . Biz Belediyeciliğimizde adil olacağız. Korkunun ecele faydası yok! Abbas Yolcu. Biz her kadememizle dipdiri hizmete hazırız"

"ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR"

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ise "Aslan Yattığı Yerden Belli Olur' diyerek Didim İlçe Teşkilatının yeni binasına olan beğenisini dile getirerek,

İlçe binası için manevi desteklerinin dışında İl Başkanlığı olarak bir yardımları olmadığının altını çizdi. CHP'nin Didim Belediyesinin çark sanatını görev edindiğini belirten Atay "Bunlar burada PASOK'çu olur, Hatay'da ESED'çi olur! Bunlara nasıl güveneceksin, bunlara değil Didim, Yalıköy bile teslim edilmez" dedi.

Aydın'ın Büyükşehir olma sürecine karşı çıkan CHP'nin Milletvekilleri ile iftira süreci başlattığını aktaran Atay "Büyükşehir Belediyesi hayırlı uğurlu olsun. Didim'de Aydın'da yaptıkları yanlışlarla belediyeyi AK Parti'ye teslim etmek için adeta sıraya girmiş durumda" dedi.

"2013 BUGÜNDEN GÖRÜNÜYOR"

Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ise açılışın bayram havası estirdiğini ve İlçe Binasının tüm Didimlilerin evi olduğunu belirterek "AK Parti Milletin partisi, birliğin adresi ve milletin umudu olmaya devam ediyor. 2013 bugünden görünüyor" dedi.

"AK ALINLA KARŞINIZA GELECEĞİZ"

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ise gezdikleri köylerde CHP'li Milletvekillerinin yalanları ile uğraştıklarını ve bundan utandıklarını belirterek "Yalan üzerine siyaset olmaz. Biz başımız dik doğrularla karşınıza geleceğiz. Hizmet üzerine odaklandık ve memleketi yönetme kaygısı ile çalışıyoruz. Belediyeciliği Başbakanımızdan öğrendik. 2013 yılında Didim'i da AK Parti ile tanıştıracağız" dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Binasının açılış kurdelesi kesilerek ilçe binası gezildi. Açılışta vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim AK Parti Yeni Binasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement