Doğu Anadolu'da Kar Yağışı - Son Dakika
Yerel

Doğu Anadolu'da Kar Yağışı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 18 derece ile Erzurum'da ölçüldü.

13.01.2012 10:00

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 18 derece ile Erzurum'da ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, İzlanda alçak basınç sisteminin etkisi altında bulunan Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.

Etkili olan soğuk hava ve kar yağışı yaşamı da olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinde okula giden öğrenciler, soğuk havadan olumsuz etkilendi.

Ağrı'da 8, Erzurum'da 2 olmak üzere toplam 10 köy yolunda, kar nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerince, söz konusu yolların ulaşıma açılması için başlatılan karla mücadele çalışmaları devam ettiriliyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da eksi 18, Kars'ta eksi 12, Ağrı'da eksi 8, Ardahan'da eksi 6, Bayburt'ta eksi 5, Iğdır'da eksi 3 ve Erzincan'da eksi 2 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Erzurum ve Kars'ta eksi 6, Ağrı'da eksi 4, Ardahan'da eksi 3, Bayburt'ta eksi 2, Erzincan'da 0 ve Iğdır'da 1 derece olması bekleniyor.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Doğu Anadolu'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement