Doktorlar Sanal Otobüsle Manisa'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Doktorlar Sanal Otobüsle Manisa'yı Gezdi

Doktorlar Sanal Otobüsle Manisa\'yı Gezdi

Bilimsel bir toplantıya katılmak üzere Manisa'ya gelen İzmirli doktorlar, Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Tanıtım Merkezi’nde sanal otobüsle Manisa'yı gezdi.

21.12.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilimsel bir toplantıya katılmak üzere Manisa'ya gelen İzmirli doktorlar, Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Tanıtım Merkezi'nde sanal otobüsle Manisa'yı gezdi.

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Uzmanı Alper Ergin öncülüğünde bilimsel toplantıya katılmak üzere Manisa'ya gelen 12 doktor, Manisa'yı Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Tanıtım Merkezi'nde sanal otobüsle gezdi. Sanal otobüs gezisi öncesi Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa'nın tarihi ve turistlik bölgelerini tanıttı. Ardından doktorlar sanal otobüse binerek Manisa'nın tarihi ve turistlik bölgelerini görme imkanı buldular. Gezinin organizasyonunu gerçekleştiren Merkez Efendi Devlet Hastanesi Beyin Cerrahı Uzmanı Alper Ergin, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Hem bilimsel toplantı yapıyoruz, hem de gittiğimiz şehirleri turistlik ve kültürel değerlerini geziyoruz. Manisa'da olduğum için organizasyonu ben yaptım. 12 kişilik ekibimiz ile birlikte Manisa'da toplandık. Burada Manisa'nın Niobe, Sultan Camii gibi yerlerini gezeceğiz. Akşamına toplantımızı yapacağız. Urfa, Mersin, İstanbul, Uşak, İzmir'den ağırlıklı olarak konuklarımız olacak. Toplantılarda daha önceden bir konu belirleyerek, onun üzerine toplantı yapıyoruz. Yaz döneminde Mersin ve Sivas'ta toplantılar yapılacak. Anemon Otel'de toplantımızı yapacağız. Fizik Tedavi Uzmanı bir arkadaşı çağırdık, konumuz bu olacak. Diğer yandal branşlardan da arkadaşlar çağırarak, o konular hakkında da bilgi almak istiyoruz. Bizim için çok faydalı oluyor." dedi. Ergin'in ardından konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse ise, "Manisa'nın tarihi ve turistlik yerlerini sanal otobüsümüz ve özel gözlüklerimiz ile sanal ortamda konuklarımıza gezdiriyoruz. Manisa Tanıtım Merkezi'nin açılışı resmi olarak henüz yapılmadı ancak, bu gibi durumlarda istek üzerine bu tür etkinlikler yapabiliyoruz. Bugün İzmir ağırlıklı olmak üzere çeşitli illerden gelen doktorlarımız burada bilimsel bir toplantıya katılacaklar. Bu toplantı öncesinde de kısıtlı bir zaman içinde tanıtım merkezimizde Manisa'nın tarihi ve turistlik, kültürel yerlerine bir sanal tur düzenledik." şeklinde kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktorlar Sanal Otobüsle Manisa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement