DSP'ye Yeni Odunpazarı İlçe Yönetimi Atandı - Son Dakika
Yerel

DSP'ye Yeni Odunpazarı İlçe Yönetimi Atandı

DSP\'ye Yeni Odunpazarı İlçe Yönetimi Atandı

DSP Genel Merkezi Eskişehir Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu'na yeni atama yaptı.

14.09.2013 16:17

DSP Genel Merkezi Eskişehir Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu'na yeni atama yaptı.

DSP Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevine getirilen İsmail Çelik, DSP'nin emeğin, sosyal adaletin, hakça düzenin, barışın ve umudun partisi olduğunu söyledi. DSP'nin yönetim kadrolarında görev almaktan onur duyduklarını belirten Çelik, "Geçmişte DSP ülkemizin en zor günlerinde halkımızın güven ve teveccühü ile iktidar olduğunu, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' sözüne sadık kalarak bölgemizde ülkemizi ve komşularımızı emperyalist güçlere karşı korumuş ve savunmuştur" dedi.

DSP'nin ülke insanını ayrıştırmadan, ötekileştirmeden sığınacak güvenli bir liman olduğunu vurgulayan DSP Odunpazarı İlçe Başkanı İsmail Çelik, "Özledikleri kibar ve beyefendi bir lisansla ülkede ve bölgede barış ve gelecek için umut olacaktır. Biz demokratik solcular başta genel merkezimiz ve bütün taşra örgütlerimizle ülkeye hizmet yarışını başlattık. Ülkemizin umudu Ak Güvercin insanımıza tekrar barışı, huzuru ve siyasete güveni getirecektir" diye konuştu.

DSP Genel Merkezi tarafından atanan Eskişehir Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu'nu ise şu isimlerden oluştu:

"İsmail Çelik, Arif Mutlu Yıldırım, Ertuğrul Cantürk, Hadiye Tambova, Fatma Özdemir, Neşe Yüksel, Kadir Aktaş, Hüseyin İnal, İlhan Kuru, Fehmi Balkır ve Bilal Ünal." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'ye Yeni Odunpazarı İlçe Yönetimi Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement