Dtso'da Oy Kullanma İşlemleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Dtso'da Oy Kullanma İşlemleri Başladı

Dtso\'da Oy Kullanma İşlemleri Başladı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimleri için oy kullanma işlemi başladı.

15.06.2013 12:16

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimleri için oy kullanma işlemi başladı. Tekrar aday olmayan DTSO Başkanı Metin Büyük, kazananın Düzce olacağını söyledi.

DTSO seçimlerinde oy verme işlemleri sabah başladı. 11 meslek grubunda 2 bin 662 üyenin kullanacağı seçimlerde, listeler yarışıyor ve en çok oy alan listeler, gruplarını temsil etmek için DTSO Meclis üyesi olacak.

"1. Grup: Danışmanlık, Eğitim, Sağlık, Basın-Yayın. 2. Grup: İnşaat Faaliyetleri. 3. Grup: Orman Ürünleri. 4. Grup: Gıda Dışı İmalat Sanayi. 5. Grup: Çeşitli Toptan ve Perakende Satıcıları. 6. Grup: Otomotiv, Sıvı ve Katı Yakıtlar. 7. Grup Tekstil ürünleri. 8. Grup: Gıda İmalat ve Satışları. 9. Grup: Finans, Sigorta, Emlak. 10. Grup: Oteller, Restoranlar, Yemek Siteleri. 11. Grup: Yolcu ve Yük Taşımacılığı."

DTSO Meclis başkanı Nusret Özsoy seçimlerin çok seviyeli ve güzel geçtiğini belirterek "Önemli olan Düzce'nin kazanmasıdır. Oyu kullanmak için gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Düzce eski Milletvekili Fahri Çakır, "Seçim Düzce'ye hayırlı olsun. İyi bir ortamda yapılıyor. Yer seçimi çok doğru yapılmış. Akşam 17.00'ye kadar sürecek. Sonuç hemiz için hayırlı olsun bu seçimin kaybedeni olmayacak Düzce kazanacak" dedi.

Tekrar aday olmayan DTSO Başkanı Metin Büyük ise "15 gündün beri arkadaşlarımız seçim için çalışıyor. Ben aday olmadığım için çok rahatım. İstanbul'dan oy kullanmak için insanlar geliyor. Buda TSO'ya gösterilen ilgiyi gösteriyor. Düzce eski Düzce değil. Büyük sanayicilerimiz, iş adamlarımız var. Tahmini 2 bin 200 kişi oy kullanır. Kaybeden olmaz bu seçimdir, birileri kazanabilir. Düzce TSO bundan kazançlı çıkar 31 meclis üyesi oluşacak ve 1 hafta içinde başkan ve meclis başkanı seçilecek. Bayrağı alıp daha üst seviyeye taşıyacaklar. Bundan ülke ekonomisi kazanacaktır. Gördüğüm tablodan etkilendim. Düzce yakışan bir seçim oluyor. Düzce'mize bölgemizi hayırlı olsun" dedi.

Oy kullanmaya gelen Düzce İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dtso'da Oy Kullanma İşlemleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement