Dünya Çocukları, 23 Nisan'da Ataşehir'de Buluşacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dünya Çocukları, 23 Nisan'da Ataşehir'de Buluşacak

19.04.2012 16:00

Ataşehir Kaymakamlığı, belediyesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen 2.Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, yarın başlayacak.

Ataşehir Kaymakamlığı, belediyesi ve ilçe milli eğitim müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen 2. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, yarın başlayacak.

Ataşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Almanya, Bulgaristan, Endonezya, Kırgızistan, Macaristan ve Slovakya'dan gelecek çocuklar, ülkelerini tanıtarak dostluk ve barış için Ataşehir'deki çocuklar ile gösteriler yapacak.

Ataşehir'de resmi törenler, yarın ilçe yöneticilerinin görevlerini bir günlüğüne çocuklara bırakmasıyla başlayacak.

23 Nisan pazartesi günü ise resmi kurum ve kuruluşlar ile siyasi partilerin ilçe temsilcilikleri, Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak. Çelenk konulmasının ardından Yenisahra Stadı'nda bayram kutlamaları gerçekleştirilecek.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Çocukları, 23 Nisan'da Ataşehir'de Buluşacak - Son Dakika


Advertisement