'Dünya Çocukları Fotoğraf Sergisi' Açıldı - Son Dakika
Yerel

'Dünya Çocukları Fotoğraf Sergisi' Açıldı

\'Dünya Çocukları Fotoğraf Sergisi\' Açıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Dünyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten başka devlet adamı yoktur ki çocuklara özel bir günü bayram olarak hediye etsin."

23.04.2013 10:36

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Dünyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten başka devlet adamı yoktur ki çocuklara özel bir günü bayram olarak hediye etsin. Biz de onun devrimlerini yaşatmak zorundayız çünkü bizim tutkalımız o devrimlerdir" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 'Mahmut Turgut'un Objektifinden Dünya Çocukları Fotoğraf Sergisi'nin açılışı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Fotoğraf Sanatçısı Mahmut Turgut, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, CHP Yenimahalle İlçe Örgütü Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Yaşar, "23 Nisan kutlamaları fiilen başladı. Son zamanlarda milli bayramlarımıza karşı bir duyarsızlık var maalesef. Ama bizler 23 Nisan'ların, 19 Mayıs'ların, 29 Ekim'lerin, 30 Ağustosların öneminin bilincindeyiz ve bu özel günleri anmaya, yaşatmaya devam edeceğiz. Dünyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten başka devlet adamı yoktur ki çocuklara özel bir günü bayram olarak hediye etsin. Biz de onun devrimlerini yaşatmak zorundayız çünkü bizim tutkalımız o devrimlerdir" dedi.

22-30 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek olan sergi dört yıllık bir çalışmanın ürünü ve dört kıtadan 54 ülkenin çocuklarının fotoğraflarından oluşuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Dünya Çocukları Fotoğraf Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement