Düzce Valisi Şahin, Yılbaşı Gecesini Polislerle Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Düzce Valisi Şahin, Yılbaşı Gecesini Polislerle Geçirdi

Düzce Valisi Vasip Şahin, yılbaşı gecesini mesai başındaki polislerle geçirdi.

01.01.2012 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Vasip Şahin, yılbaşı gecesini mesai başındaki polislerle geçirdi.

Bolu Dağı Karanlık Dere mevkisinde nöbet tutan emniyet görevlileri ile jandarma ekiplerini ziyaret eden Şahin, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve görevli polislerle tokalaşarak yeni yıllarını kutladı.

Yakılan ateş etrafında polislerle birlikte ikram edilen salepten içen Şahin, polislerle ayrı ayrı sohbet etti. Daha sonra Kaynaşlı 112 Komuta Merkezi ile Kaynaşlı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ni ziyaret eden Şahin, yetkililerden yılbaşı gecesindeki tedbirlerle ilgili bilgi alarak, ekiplerin yeni yılını kutladı.

Şahin, ziyaretlerin ardından Konuralp beldesinde yeni hizmete giren Konuralp Polis Noktası'nda incelemelerde bulundu.

Burada görev yapan ekiplerin de yeni yılını kutlayan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, acısı ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, yeni yıla umut ve neşeyle girdiklerini söyledi.

"Bütün milletimizin yeni yıllarını tebrik ediyorum. Kendileri için huzur ve mutluluğa, aileleriyle birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde güzel bir yıl diliyorum" diyen Şahin, yeni yılda Türkiye'nin daha ileri bir seviyeye ulaşması için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gece gündüz demeden çalışan basın mensuplarının da yeni yılını kutlayan Vali Şahin, "Konuralp Polis Noktası, 1 Ocak 2012'de hizmete giren polis merkezimizdir. Bütün Konuralplilere, Düzce Üniversitesine buradan hizmet verilecek. Buranın Düzce'mize huzur ve emniyet açısından katkı sağlayacağına inanıyorum. Merkezimizin herkese hayırlı olmasını temenni ediyor, ekip arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce Valisi Şahin, Yılbaşı Gecesini Polislerle Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement