Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Yeni Dernek Binasına Taşındı - Son Dakika
Yerel

Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Yeni Dernek Binasına Taşındı

Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Yeni Dernek Binasına Taşındı

Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği, yeni dernek binasına taşındı.

07.09.2014 15:50

Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği, yeni dernek binasına taşındı.

Edirne Abdurrahman Mahallesi'nde bulunan yeni dernek binasının açılış törenine, Türkiye Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Mustafa Hayıroğlu, Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Hakkı Bora Güdücü ve yönetim kurulu üyeleri Ersin Lale, Engin Kutlu, Aytuğ Taşkın, Ercan Beşo ve denetim kurulu üyeleri Ergun Ellibir, Esalettin Taştan, Ferdi Mazlum ve çok sayıda posta güvercini yetiştiricisi katıldı.

Öte yandan, Trakya'nın birçok bölgesinin yanı sıra Çanakkale, İzmir, Bursa, Eskişehir, Balıkesir gelen posta güvercinine gönül veren yetiştiriciler, yanlarında getirdikleri kuşları da satışa sunarak, gelirleri Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği'ne bağışladı.

Türkiye Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Mustafa Hayıroğlu, gece yaptığı konuşmada, posta güvercinleri ile ilgili genel bilgiler vererek, "Bu kuşlar, her yetiştirici için kendi ailelerinden birer birey gibi olmuştur. Onları kendi ailelerinden ayırmayıp sağlıklı bir şekilde yetiştirmek üzere ellerinden gelen her şeyi yapmaktadırlar. Edirne'de açılan yeni dernek binasının da Edirneli posta güvercini yetiştiricilerine hayırlı olmasın diliyorum. Biz büyük bir aileyiz." dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Yeni Dernek Binasına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement