Edirneli sokak sanatçılarından mizahi tepki - Son Dakika
Yerel

Edirneli sokak sanatçılarından mizahi tepki

Edirneli sokak sanatçılarından mizahi tepki

Edirneli sokak sanatçıları, Engin Dilan Polat çiftinin yaşadıklarına mizahi bir tepki olarak enerji şarkısını değiştirerek 'oldun dilenci' isimli şarkıyı söylüyorlar. Şarkıya eşlik eden vatandaşlar hem eğlendi hem de bahşiş attı.

03.12.2023 12:47  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilan Polat'ın "Enerji" şarkısına 9/ 8 lik Roman uyarlama

EDİRNE - Edirneli sokak sanatçıları son günlerde gündem den düşmeyen Engin Dilan Polat çiftinin yaşadıklarına mizahi boyut kazandırdı. Edirneli sokak sanatçıları, enerji şarkısının içeriğini değiştirerek "oldun dilenci" isimli şarkı yaptı.

Edirneli sokak sanatçıları Aşkım Yeşilli ve Caner sürçememiş Edirnenin an kalabalık caddesi olan Saraçlar Caddesinde güncel şarkılar eşliğinde misafirleri eğlendirmek geçimlerini sağlıyorlar.

Dinleyenler oynamaktan kendilerini alıkoyamıyor

Sokak sanatçılarının "paralar bitti oldun dilenci" diyerek mesaj verdikleri enerji şarkısına Roman havasının sözlerinde ise, "Bu nasıl sinerji, dolarları kaptırdım oldun dilenci. Kara para, kara para Engin" yer aldı.

Pandemi döneminde de farklı şarkılar yaptığını belirten Aşkım Yeşilli, amaçlarının gündemde bulunan olaylara 9/ 8 lik şarkılar eşliğinde söylemek olduğunu belirtti. Yeşilli, "Gündemde olan enerji şarkısına doğal bir doğaçlama yaparak Roman parçası haline getirdim. Niyetimiz kimseyi üzmek kesinlikle değildir. İyi de tuttu. Allah herkesin yolunu açık etlesin" dedi.

Şarkılara eşlik eden vatandaşlar ise bir yandan hem eğlendiler ve bahşiş atmayı da unutmadılar.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirneli sokak sanatçılarından mizahi tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement