Edremit'te Düzenlenen 'İda Ultra Maratonu' Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Düzenlenen 'İda Ultra Maratonu' Sona Erdi

Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 6’ncı kez Kazdağları’nda düzenlenen ve iki gün süren ‘İda Ultra Maratonu’ sona erdi.

04.12.2022 16:29  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 6'ncı kez Kazdağları'nda düzenlenen ve iki gün süren 'İda Ultra Maratonu' sona erdi.

Türkiye'nin tek kış maratonu olan 'İda Ultra Maratonu', 25 ülkeden bin 663 sporcunun katılımıyla, 3 ve 4 Aralık günlerinde Kazdağları'nda düzenlendi. Dereceye giren sporculara ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Sporculara ödüllerini takdim eden Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, törende şöyle konuştu:

"Edremit Belediyesi olarak bu dev organizasyonun resmi sponsoru olmaktan çok mutluyuz. Yeşilden maviye, Kazdağları'nın binbir çeşit doğal güzelliğinin içinde Uluslararası Aeneas Kültür Rotası'nı da kapsayan, Edremit Körfezi'ne kuş bakışı bir rotada mücadele eden tüm sporcuları kutluyorum. Farklı ülkelerden ve ülkemizin ve ülkemizin değişik şehirlerinden gelerek Kazdağları'nda yer döken tüm sporcularımıza ve organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında 7'nci İda Ultra Maraton'da sizleri yine Kazdağları'na bekliyoruz."

Edremit\'te Düzenlenen \'İda Ultra Maratonu\' Sona Erdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Edremit'te Düzenlenen 'İda Ultra Maratonu' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement