Ege'de Bu Akşam Kar Yağışı Bekleniyor - Son Dakika
Yerel

Ege'de Bu Akşam Kar Yağışı Bekleniyor

Ege\'de Bu Akşam Kar Yağışı Bekleniyor

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Ege bölgesinde kar ve karla karışık yağmur, sonrasında buzlanma ve don olayı bekleniyor.

10.01.2012 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Ege bölgesinde kar ve karla karışık yağmur, sonrasında buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bugün akşam saatlerinden itibaren yağışın başlayacağı bildirildi. Açıklamada, "Yağışlar bu gece ve yarın kıyı şeridinde yağmur ve karla karışık yağmur, İzmir, Aydın ve Manisa'nın doğu ilçelerinde ( Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Bayındır, Kemalpaşa, Bozdoğan, Karacasu, Kuyucak, Buharkent, Sarıgöl, Alaşehir, Kula, Selendi, Demirci, Gördes, Köprübaşı, Salihli)

kar şeklinde olacak. Yağış aralıklarla Perşembe günü ilk saatlere kadar devam edecek. 12 Ocak Perşembe günü soğuk havanın etkisiyle akşam saatlerinden itibaren buzlanma ve don olayı bekleniyor." denildi.

Açıklamanın sonunda, tarımsal faaliyetler açısından Çarşamba gecesi iç kesimlerde hafif, Perşembe gecesi kıyı şeridinde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette don olayı beklendiği konusunda uyarı yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege'de Bu Akşam Kar Yağışı Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement