Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: "Her Maçı Kazanma Arzusunda ve Gücünde Olan Bir Ekibimiz Var" - Son Dakika
Yerel

Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: "Her Maçı Kazanma Arzusunda ve Gücünde Olan Bir Ekibimiz Var"

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'un Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, her maçı kazanma arzusunda ve gücünde olan bir ekiplerinin olduğunu söyledi.

18.09.2011 17:00

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un Kulüp Başkanı Akın Şatıroğlu, her maçı kazanma arzusunda ve gücünde olan bir ekiplerinin olduğunu söyledi.

Şatıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Denizlispor'a karşı sahalarında iyi oynayarak seyircilerine güzel bir futbol izlettirdikleri için son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Bordo-beyazlı ekibin her zaman Bank Asya 1. Lig'e renk katacağını ifade eden Şatıroğlu, "Güçlü bir ekip oluşturduk. Her maçı kazanma arzusunda ve gücünde olan bir ekibimiz var. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. İşine dört elle sarılıp ciddi bakan teknik direktörümü, ekibini ve Elazığspor formasının hakkını veren futbolcuları canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

Aldıkları 3 puanın camiaya hayırlı olmasını dileyen Şatıroğlu, camiadan ise böylesine iyi niyetle, azimle mücadele eden ve Elazığlılar'a yakışan takıma destek olmalarını beklediğini kaydetti.

Taraftarlardan da kendilerini izlemeye ve destek olmaya devam etmelerini isteyen Şatıroğlu, camiayı daha çok güzel günlerin beklediğini belirterek, yönetim olarak bunun çabası içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığspor Başkanı Şatıroğlu: 'Her Maçı Kazanma Arzusunda ve Gücünde Olan Bir Ekibimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement