Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı

Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı 98 saat sonra bu sesi duydu: "Hüseyin, bizi ziyarete geleceksin Kocaeli'ye" Hatay'ın Defne ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan vatandaş, Kocaeli itfaiyesi tarafından 98 saat kurtarıldı.

10.02.2023 08:50  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı

98 saat sonra bu sesi duydu: "Hüseyin, bizi ziyarete geleceksin Kocaeli'ye"

HATAY - Hatay'ın Defne ilçesinde yıkılan binanın enkazında kalan vatandaş, Kocaeli itfaiyesi tarafından 98 saat kurtarıldı. Depremzede sedye ile taşındığı sırada itfaiye erinin, "Hüseyin, bizi ziyarete geleceksin Kocaeli'ye" demesi ise yürekleri ısıttı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından afet bölgelerinde görevlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, enkaz altında yaşam mücadelesi veren bir vatandaşa daha sağ salim ulaştı. Defne'de yıkılan binanın enkazdan ses geldiğini duyan itfaiye ekipleri, isminin Hüseyin olduğu öğrenilen bir vatandaşa ulaştı. 98 saat enkaz altında kalan vatandaş, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Depremzede sedye ile taşındığı sırada itfaiye erinin, "Hüseyin, bizi ziyarete geleceksin Kocaeli'ye" demesi yürekleri ısıttı.

Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enkaz altından 98 saat sonra kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement