Sezonu haftalar önce açan Erciyes, turistlerin akınına uğradı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sezonu haftalar önce açan Erciyes, turistlerin akınına uğradı

15.01.2023 14:29  Güncelleme: 14:59

Sezonu haftalar önce açan Erciyes, turistlerin akınına uğradı Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi; hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Sezonu haftalar önce açan Erciyes, turistlerin akınına uğradı

KAYSERİ - Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi; hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Türkiye'deki birçok önemli merkezlerde sezon hala açılmazken, haftalar önce yeni sezonu açan Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen binlerce turist, Erciyes'in farklı zorluklardaki pistlerinde keyifli anlar yaşadı.

Kayakseverler, pistlerinin ve tesislerin çok güzel olduğunu ifade ederek herkesi Erciyes'e davet etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sezonu haftalar önce açan Erciyes, turistlerin akınına uğradı - Son Dakika


Advertisement