Erdem; "Yerel Siyasete Odaklanamadım" - Son Dakika
Yerel

Erdem; "Yerel Siyasete Odaklanamadım"

Erdem; "Yerel Siyasete Odaklanamadım"

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, genel siyasete odaklandığı için yerel siyasete odaklanamadığını belirtti.

06.05.2013 09:46

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, genel siyasete odaklandığı için yerel siyasete odaklanamadığını belirtti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, yaptığı açıklamada; "Şuanda AK Parti olarak stratejimiz seçim kazanmak ve Aydın'da seçimi kazanabilecek durumda olduğumuzu da herkes biliyor. Bu süreçte adayımız çok önemli. İsmimizin geçmesi normaldir. Çünkü uzun süredir Aydın'da siyasetin içindeyiz. Bir yandan bizi bu önemli göreve uygun görmelerinden memnuniyet duyarken, diğer yandan da ismimin bu görev için geçmesini arzu etmiyorum. Çünkü şuanda biz genel siyasete odaklanmış durumdayız. Yerel siyasete odaklanamadım" dedi.

Aydın'da yerel seçimleri CHP'nin kazanması ile fırsatların kaçırıldığına dikkat çeken Erdem, "CHP'li belediye projelerini hayata geçirmedi, atak davranamadı. 4 yılda ortaya konan doğru dürüst proje yok. Aydın ile AK Partili belediyenin olduğu Denizli'yi karşılaştıracak olursak Denizli'de 4 yılda 10 tane pazaryeri yapılmış 6-7 tane battı-çıktı yapılmış ve daha bir sürü proje hayata geçmiş. Aydın daha bir tane battı çıktı yapılamadı. Aydın'daki yönetim kendi ismini anlatacak sosyal projeler geliştirdi bugüne kadar. Bu nedenle şehrin geleceği vizyonu olumsuz etkilendi. Gönlümüz Aydın'ın kazanmasından yana. 4 yıllık süreçte hükümetin ilimize yapacağı yatırımlarda engel olundu. Sosyal Güvenlik Kurumunu yapacağız fakat imar değişimine engel olundu. Bu yatırımın 2 yıl gecikmesine neden olundu" diye konuştu.

'BÜYÜKŞEHİR ERZAK DAĞITMAKLA YÖNETİLMEZ'

Aydın Belediyesi eski başkanı İlhami Ortekin, bu kentin yeraltı şebekesini yenilemiş, çöp depolama alanı yapılmış bir belediye devrettiğini dile getiren Mehmet Erdem, şöyle konuştu: "Özlem Hanım hazır bir belediye devraldı.

Hazır bir belediyeyi yönetmeye benzemez büyükşehiri yönetmek. Büyükşehir vizyon, iyi bir ekip gerektirir. Büyükşehir AYBA vasıtasıyla erzak dağıtarak yönetilmez. Sosyal belediyecilik gereği onlarda yapılacak ama öncelikle çok ciddi bir çalışma ister büyükşehir. O nedenle Aydın'ın geleceği için güçlü bir yönetim oluşmalı. Geleceğimiz için nasıl gömleğin ilk düğmelerini yanlış iliklersen işler baştan yanlış giderse, Aydın'ın geleceği için doğru adımlar atılmalı ve geleceğimizi daha doğru şekillendirilmeli" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdem; 'Yerel Siyasete Odaklanamadım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement