Ergenekon Ocakları Başkanı: "Evet Diyen de Hayır Diyen de Vatan Evladıdır" - Son Dakika
Yerel

Ergenekon Ocakları Başkanı: "Evet Diyen de Hayır Diyen de Vatan Evladıdır"

Ergenekon Ocakları Başkanı: "Evet Diyen de Hayır Diyen de Vatan Evladıdır"

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği İzmir İl Başkanlığının açılışı gerçekleştirildi.

12.03.2017 16:40

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği İzmir İl Başkanlığının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Ergenekon Ocakları Başkanı Ayhan Yılmaz, "Evet diyen de vatan evladıdır her hayır oyu veren de ama hayır oyu veren insanların içerisinde gerçek hainler de vardır üzüntümüz bundandır" dedi.

Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği İzmir İl Başkanlığının açılışı Bayraklı ilçesinde Ergenekon Ocakları Başkanı Ayhan Yıldız'ın katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldı. Açılışta önce kısa bir açıklama yapan Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği İzmir İl Başkanı Erol Yıldız, il başkanlığının hayırlı olmasını dilerken katılan üye ve vatandaşlara teşekkür etti. Yıldız'ın, yaptığı konuşmanın ardından konuşan Ergenekon Ocakları Başkanı Ayhan Yılmaz ise Ergenekon Ocaklarının yaklaşık 14 ay önce kurulmuş bir avuç vatanseverden 10 binlere ulaşmış ve vatanını seven milliyetçi bir teşkilat olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz, "Vatanımız ikinci bir kurtuluş savaşı yaşamaktadır. Bunu zaman zaman görüyoruz. Dün Hollanda'da yaşanan hadise de ve akabinde İsveç'te yaşanan hadise de bunun bir örneğidir. Yeni bir döneme girdik. Referandum, anayasa değişikliği... Burada da herkes tarafını belirledi. İnsanları zıt kutuplara ayırmaya çalıştılar bu yanlıştır. Türkiye'de her 'evet' diyen de vatan evladıdır, 'hayır' diyen de ama hayır oyu veren insanların içerisinde gerçek hainler de vardır üzüntümüz bundandır. Yoksa hayır oyu veren insanlar da canımızdır. Avrupa İslamafobi olarak karşımıza çıkıyor. Öncelikle Türkiye'yi ve Müslümanları Avrupa'da istemediklerini söyleyerek yeni bir Nazi kalkışmasına girdiler" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ergenekon Ocakları Başkanı: 'Evet Diyen de Hayır Diyen de Vatan Evladıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement