Erzincan'da Nasreddin Hoca temalı çocuk şenliği düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Nasreddin Hoca temalı çocuk şenliği düzenlendi

Erzincan\'da Nasreddin Hoca temalı çocuk şenliği düzenlendi

Erzincan İl Müftülüğü tarafından organize edilen çocuk camii bulaşması etkinliği kapsamında Terzi Baba Camisinde 'Nasreddin Hoca Erzincan'da' temalı çocuk şenliği düzenlendi. Şenlikte 7-14 yaş arasındaki çocuklar halat çekme ve dini sorular eşliğinde camide keyifli vakit geçirdi. Ayrıca çocuklara balon, pamuk şekeri ve mısır ikramı yapıldı. Programda İl Müftüsü Muharrem Gül, Filistin için dua etti ve veliler de etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

16.10.2023 08:26

Erzincan İl Müftülüğünün organizasyonuyla çocuk camii bulaşması çerçevesinde Terzi Baba Camisinde "Nasreddin Hoca Erzincan da" temalı çocuk şenliği düzenlendi. Şenlikte 7-14 yas arasındaki çocuklara yönelik olarak halat çekme, dini sorular eşliğinde camide çocuklara güzel vakit geçirmeleri sağlandı.

Şenlikte çocuklara, balon hediyesi, pamuk şekeri ve mısır ikramında bulunuldu. Programda İl Müftüsü Muharrem Gül, Filistin için çocuklar ve veliler ile birlikte dua etti. Veliler programdan duydukları memnuniyeti belirterek bu güzel programların tekrarını dileyerek ayrıldılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Nasreddin Hoca temalı çocuk şenliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement