Eski CHP'li Vekil Vefat Etti - Son Dakika
Yerel

Eski CHP'li Vekil Vefat Etti

Eski CHP\'li Vekil Vefat Etti

22.Dönem CHP Ordu Milletvekili İdris Sami Tandoğdu, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

21.08.2013 11:14

22. Dönem CHP Ordu Milletvekili İdris Sami Tandoğdu, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski Milletvekili Tandoğdu, fındık fiyatlarını protesto etmek amacıyla Başbakanlık önüne fındık seren milletvekili olarak hafızalara kazınmıştı. "Ben fındıkçı Sami'yim" diyerek fındık fiyatları ile ilgili yaptığı eylemlerle birçok kez gündeme gelen 22. dönem CHP Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde dün gece hayatını kaybetti. 68 yaşında ki hayatını kaybeden Ordu'nun Fatsa ilçesi doğumlu İdris Sami Tandoğdu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Yüksek İhtisas Radyoloji ve Radyoterapi Bölümü'nde İhtisas yaptı. Çankırı Devlet Hastanesi Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Tandoğdu, daha sonra bir süre kendi kurduğu görüntüleme merkezi ile hizmet verdi. 22. Dönem CHP Ordu Milletvekili olarak meclise giren İdris Sami Tandoğdu, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Eski Milletvekili İdris Sami Tandoğdu, perşembe günü TBMM'de yapılacak törenin ardından, cuma günü Fatsa'da öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra son yolculuğa uğurlanacak. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski CHP'li Vekil Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement