Eskişehir'de El Emeği Eserler Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de El Emeği Eserler Sergilendi

Eskişehir\'de El Emeği Eserler Sergilendi

Eskişehir'de düzenlenen kurslarda eğitim alan kursiyerlerin el emeği eserleri sergilendi.

02.06.2014 18:06  Güncelleme: 15:28

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kurslarda eğitim alan kursiyerlerin el emeği eserleri sergilendi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Odunpazarı Turistik El Sanatları Merkezi'nde gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Didem Aydınmakina, meslek edindirme ve eğitim merkezlerinin 2003 yılından beri faaliyette olduğunu belirtti.

Şimdiye kadar 70 binin üzerinde kursiyere eğitim verdiklerini söyleyen Aydınmakina, sergide kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin olduğunu ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü İbrahim Şeker ise, gelecek yıl da Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine devam edeceklerini vurgulayarak, tüm eğitmenlere ve kursiyerlere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı merkezlerde ebru, seramik, resim, fotoğraf, kaligrafi, ahşap boyama, makine ve el nakışı, oyuncak yapımı, gümüş takı gibi birçok branşta eğitim alan kursiyerlerin eserleri 2-6 Haziran arasında Odunpazarı Turistik El Sanatları Merkezi'nde görülebilir.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de El Emeği Eserler Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement