Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımları işgal eden dükkanlara denetim gerçekleştirdi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hamamyolu Caddesi'nde denetim yapan ekipler, belirlenen kurallara uymayan esnafı ikaz etti.
Yetkililer, dağınık kaldırım işgalinin önüne geçmeyi hedeflediklerini belirterek, denetimlerin aralıksız süreceğini vurguladı.
-Biçerli'den OMEK'e ziyaret
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli, Odunpazarı Belediyesi Meslek Edinme Kursları'nı (OMEK) ziyaret etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Biçerli'ye Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Atik ve OMEK Koordinatörü Nesrin Yıldız eşlik etti.
Kursiyerlerle de sohbet eden Biçerli, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya mesleki eğitime verdiği değer için teşekkür etti.
OMEK'in Eskişehir'de meslek eğitiminin kalitesinin ve prestijinin artmasına büyük katkı sağladığını ifade eden Biçerli, bu önemli çalışmalarda her zaman Odunpazarı Belediyesi'ne destek olacaklarını bildirdi.
- ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Eskişehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.