Eskişehirspor, Çıkış Arıyor - Son Dakika
Yerel

Eskişehirspor, Çıkış Arıyor

Teknik direktör Ersun Yanal ile Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında çıktığı ilk 6 maçta galibiyet alamayan Eskişehirspor, ligin 24.ve 25.haftalarında 3'er puanla tanıştı.

15.02.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Ersun Yanal ile Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında çıktığı ilk 6 maçta galibiyet alamayan Eskişehirspor, ligin 24. ve 25. haftalarında 3'er puanla tanıştı. Es-Es'lerin 2 maçlık galibiyet serisi 26. haftadaki Samsunspor mağlubiyetiyle son buldu.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Skibbe'nin Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile anlaşmasının ardından takımın teknik patronluğuna getirilen Yanal, ekibinin başında ilk kez Beşiktaş karşısına çıktı. Eskişehirspor, bu maçta rakibine 2-0'lık skorla boyun eğdi.

Yanal yönetimindeki Eskişehirspor, Sivasspor ile de sahasında 1-1 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısının 3. haftasında da Gençlerbirliği ile karşılaşan Eskişehirspor, bu karşılaşmada ise rakibine 2-1 mağlup oldu.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda Galatasaray'ı misafir eden Es-Es'ler, 0-0'lık skorla 1 puana razı oldu. Deplasmanda Karadeniz ekibi Trabzonspor'a 4-1 yenilen Eskişehirspor, konuk ettiği Orduspor'a da 1-0 yenilerek sahadan puansız ayrıldı.

Ligin 24. haftasından Manisaspor deplasmanına giden kırmızı-siyahlı takım, rakibini 3-2'lik skorla yenmeyi başardı. Ligin 25. haftasında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Eskişehirspor 3-1'lik galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Son iki haftada aldığı seri galibiyetler sonucu bulduğu moralle, Samsunspor deplasmanına giden Eskişehirspor, bu maçta ise rakibine 3-1'lik skorla boyun eğdi.

Ligde topladığı 38 puanla 7. sırada yer alan "kırmızı şimşekler" 19 Şubat'ta saat 16.00'da sahasında Karabükspor'u konuk edecek.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehirspor, Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement