Zabıta ekipler, dilenci kadının üzerinden 23 bin lira para çıkardı - Son Dakika
Yerel

Zabıta ekipler, dilenci kadının üzerinden 23 bin lira para çıkardı

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Eyüp Sultan Camii çevresinde yaptıkları uygulamada bir dilenci kadının üzerinden yaklaşık 23 bin TL çıkardı. Kadın hakkında cezai işlem uygulandı.

10.04.2024 12:00  Güncelleme: 13:02

İstanbul'da Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde dilenci avına çıktı. Ekiplerin yaptığı uygulamada şüpheli bir kadın yakalanırken yapılan üst aramasında 23 bin lira para ele geçirildi.

HUZUR DENETİMİ SIRASINDA HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİLER

İstanbul'un sembol mekanlarından biri olan Eyüp Sultan Camii ve türbesini ziyarete gelenlerin huzurunu sağlamak için Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yoğun mesai harcıyor. Bayram sabahı da insanların manevi duygularını sömürerek kazanç sağlamaya çalışan kişi ya da kişilere yönelik çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları uygulamada H.G. (57) isimli kadının hareketlerinden şüphelendi.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilenci Kadından 23 Bin TL Çıkardı

ÜZERİNDEN ÇIKAN 23 BİN LİRAYA EL KONULDU

Ekipler, şüpheli hareketlerde bulunan kadını Zabıta Müdürlüğü binasına götürdü. Burada ekipler tarafından kadının eşyalarında yapılan aramalarda, dilencilik yaparak temin ettiği tespit edilen yaklaşık 23 bin TL bulundu. Zabıta ekipleri tarafından tutulan tutanakla paraya el konulurken, kadın hakkında cezai işlem uygulandı.

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Dilenci Kadından 23 Bin TL Çıkardı
Zabıta ekipler, dilenci kadının üzerinden 23 bin lira para çıkardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta ekipler, dilenci kadının üzerinden 23 bin lira para çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gümdem takibi: Duygu sömürüsüne. Kanmayın. Para vermeyin gidin tanıdığına ver daha makbul. 20 0 Yanıtla
  • Alper Elma: bunlar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine bile ayırt edemediğim için yollardaki hiçbir dilenci kadın çocuk yaşlı demeden dinlemiyor yoluma devam ediyorum. içimizdeki quzellikleri bu tip insanlar bitirdi. iyi niyet, merhamet ve vicdan gibi duygularımızla zamanında çok kandık,artık hiç asla bir kuruş bile vermiyor aslada vermiyecem, bunun yerine bilindik aileler olursa yetim öksüz zor yaşayan kimselere bazen çevrede yardım edenler oluyor bizde çorbada tuz misali elimizin yettiyini yapmaya gayret edelim ve ettirelim. 12 0 Yanıtla

Advertisement