Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde yaşayan Kerem İğdeli (10) fotoğraf makinesi alabilmek için oyuncakları da dahil olmak üzere kitap, su, ve meşrubat satıyor.
Fotoğraf makinesi almak için 2 gündür satış yaptığını belirten Kerem, "Tezgahımda kitap, meşrubat, su, oyuncak, mandal, limonata ve çorap satıyorum. Okullar açılana kadar burada satış yapacağım." Dedi. Kendisi için Playstation Pucket'ın çok önemli olduğunu ve onu da seve seve satmaya hazır olduğunu belirten Kerem, "Burada tezgahımın önünde fiyatlar da yazıyor." İfadelerini kullandı.
Baba Mansur İğdeli ise oğlunun okul ile ticareti bir arada yürütmesi gerektiğini belirterek, "Onun ticareti, paranın nasıl kazanıldığını ve en önemlisi çalışmanın ayıp değil gurur verici bir şey olduğunu öğrenmesi gerekiyor." Dedi. - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Fotoğraf Makinesi Almak İçin Oyuncaklarını Satıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?