Gaziantep'te 2 Yeni Televizyon ve Haber Sitesi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te 2 Yeni Televizyon ve Haber Sitesi

"Baharoğlu TV", "Bahar Shopping TV" ve "www.edephaber.com" haber sitesinin açılışı dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

09.10.2012 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baharoğlu Medya Grubu bünyesinde yer alan

"Baharoğlu TV", "Bahar Shopping TV" ve "www.edephaber.com" haber sitesinin açılışı dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

Medya Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, kentte faaliyet gösteren Baharoğlu Yayıncılık Tanıtım Hizmetleri A.Ş'nin, 2 televizyon kanalı ve haber sitesinin açılışı dolayısıyla Yamaçtepe Mahallesi Alleben Göleti karşısındaki tesislerinde kokteyl gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eski MHP Ankara milletvekili Şevket Bülent Yahnici ile çok sayıda davetlinin katıldığı kokteylde sanatçılar Serkan Kaya, Zeki Özer, Hülya Bozkaya, Hasan Çoban, Nisa ve Sinan Fırat çeşitli parçaları seslendirdi. Canlı yayınlanan programda, havi fişek gösterisi de beğeniyle izlendi.

Baharoğlu Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Settar Baharoğlu, etkinlikteki konuşmasında, 2 ayrı televizyon kanalı ve haber sitesiyle kentin yanı sıra tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni haberlerle, belgesellerle, sanayisiyle, ekonomik ve sosyal göstergeleriyle, kültürüyle ve geleneğiyle ekranlara taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, programa katılanlara teşekkür etti.

Baharoğlu, her iki kanalın modern cihazlarıyla tüm Türkiye genelinin yanı sıra Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu ülkelerini kapsayan çok geniş bir alana yayın yaptığını ifade etti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te 2 Yeni Televizyon ve Haber Sitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement