Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 244 kilogram esrar ele geçirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışması sonucunda, doğu illerinden İzmir'e uyuşturucu madde taşınacağı bilgisine ulaşıldı.
Bunun üzerine kentin doğu otoban girişinde yapılan yol kontrolünde, Van'dan İzmir'e ev eşyası taşıyan ve plakası açıklanmayan kamyonda dedektör köpeği
"Zoro"nun da katıldığı aramada, eşya arasına gizlenmiş 125 kilogram esrar bulundu. Olayla ilgili sürücü B.Ö (44) ve oğlu S.Ö (17) gözaltına alındı.
İpekyolu'nda, doğu illerinden batı illerine uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen bir kamyonda yapılan aramada ise aracın kasasında 119 kilogram esrar ele geçirildi. Polis, sürücü R.K. (30) ile araçtaki Ş.Ç'yi (40) gözaltına aldı.
Her iki olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bu arada, 2013 yılının ilk 2 ayında gerçekleştirilen 242 uyuşturucu operasyonunda bin 650 kilogram esrar ele geçirildiği, yakalanan 396 şüpheliden 87'sinin tutuklandığı bildirildi.
Muhabir: Kaan Bozdoğan/ Ahmet Caner Baysal
Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?