Genç Pusula-Youth Peering With Orienteering projesi kapsamında 7 farklı ülkeden ilimize gelen öğrenciler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti.
Genç Pusula-Youth Peering With Orienteering projesi çerçevesinde Düzce'nin kültürel ve doğal güzelliklerini görme imkanı bulacak olan 49 yabancı genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, özellikle Mısır'dan gelen gençlere yanlarında olduklarını belirterek, "Zalimin zulmü Allah'ın izniyle sona erecektir. Türkiye olarak biz sizin yanınızdayız" ifadelerinde bulundu.
Şiran, "Gençlerin kaynaşması ve ilimizin bütün güzelliklerini tanıması için bu tür projeleri destekliyoruz. Biliyoruz ki bu gençlerimiz, ülkelerine geri döndüklerinde güzel intibalarla anılarını anlatacaktır. Bu da ülkemiz adına çizilen kötü imajların silinmesini sağlayacaktır" diye konuştu.
"Genç Pusula-Youth Peering With Orienteering" isimli projede Ukrayna, Romanya, Mısır, Hırvatistan, Azerbaycan ve Kosova yer alıyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, gençlere hediye verirken, projenin bazı etkinliklerine de katılacağını belirtti. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Genç Pusula'dan Gençlik Spora Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?