Gençlere Kariyer ve Girişimcilik Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Gençlere Kariyer ve Girişimcilik Konulu Konferans

Gençlere Kariyer ve Girişimcilik Konulu Konferans

Batman'da "2014 Yılı Batman 3'üncü Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi" konulu konferans düzenlendi.

28.12.2014 15:05  Güncelleme: 09:48

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "2014 Yılı Batman 3'üncü Kariyer ve Girişimcilik Zirvesi" konulu konferans, Batman Üniversitesi salonunda gerçekleşti.

Düzenlenen "Girişimci olmak istiyorum; ama nasıl" paneline KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sema Çökük ve Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz panelist olarak katıldı.

Kariyer ve girişimcilik zirvesinin sabah oturumunda gerçekleştirilen "İş mi beni bulmalı, yoksa ben mi iş bulmalıyım" adlı konferansta sunumunu gerçekleştiren Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, katılımcılara iş aramanın püf noktaları hakkında detaylı bilgi verdi. Zirvenin ikinci oturumunda düzenlenen panelde KOSGEB İl Müdürü Evren Arıkan, KOSGEB destekleri hakkında detaylı bilgi vererek 2012 yılından bu yana 290 kişiye iş kurmalarında yardımcı olduklarını belirtti.

Girişimciliğin ne olduğunu ve girişimcinin nasıl olması gerektiğini açıklayan Sema Çökük ise, Türkiye'de öne çıkan rol model girişimcilerden örnekler veren sunumunu yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gençlere Kariyer ve Girişimcilik Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement