Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır'ın Çarşamba ilçesini ziyaret ettiği bildirildi.

17.05.2011 12:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır'ın Çarşamba ilçesini ziyaret ettiği bildirildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Çakır'ın, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Samsun'da İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, milletvekili adayı Gürhan Gündüz, Çarşamba İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Fırıncı, Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çarşamba'da esnaf ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

Ziyaret sırasında esnafın sorunlarını dinlediği ifade edilen Çakır'n,

"Yapılan özelleştirmeler toplamı 55 milyar doları aşmıştır. Sormak lazım bu özelleştirme gelirleri nerede? Ayrıca özelleştirme mağdurları perişan, işsizlik çığ gibi büyüyor, yoksulluk artıyor ve çiftçi, işçi ve memur evine ekmek götürmeye zorlanıyor" dediği kaydedildi.

Açıklamada, Çakır'ın milliyetçi hareketin iktidarında yoksulluğa savaş açacaklarını ifade ettiği belirtilerek, şu sözlerine yer verildi:

"Yoksul ve bakıma muhtaç insanlarımızı da mağdur etmeden, gurur ve onurlarıyla oynamadan ihtiyaçlarını karşılamaları için kendilerine sadece yaşadıkları mahalle, belde, ilçe ve illerindeki küçük esnaf, bakkallarda geçerli olacak olan "Hilal Kart" vereceğiz. Kart sahibi vatandaşımız ihtiyacı olan her neyse kendisi gidip alacak. Yoksulluğundan ve mağduriyetinden dolayı ezilmeyecek. "

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement