Erdoğan İçin 1 Milyon Fetih Suresi - Son Dakika
Yerel

Erdoğan İçin 1 Milyon Fetih Suresi

Erdoğan İçin 1 Milyon Fetih Suresi

Osmanlı Ocakları, Başbakan Erdoğan için 81 ilde 1 milyon Fetih suresi duası okuttu.

26.03.2014 21:47  Güncelleme: 09:13

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi EkerOsmanlı Ocakları'nın 81 ilde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için okuttuğu 1 milyon Fetih suresinin duası için Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

"BAŞBAKAN'A YAPILMAK İSTENEN OSMANLI'YA DA YAPILMAK İSTENENLERDİR"

Bakan Eker, "(Başbakan) Ona yapılmak istenenler Osmanlı'ya da yapılmak istenenlerdir. Baktılar başbakanımız başarılı oluyor. Darbe teşebbüsleri, komplolar, tezgahlar, suikast girişimleri... Rabbim Fetih suresinin sırrıyla bu ülkede yaşayan masum, mazlum vatandaşlarımızın duasıyla onu korudu ve bugünlere getirdi" dedi.

Eker, etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 150 yıllık bir özlemin ve hasretin tasavvuru olduğunu belirterek, 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir kadronun harekete geçtiğini söyledi.

"BAKTILAR BAŞBAKAN BAŞARILI OLUYOR..."

"Başbakanımız, 'Durmak yok, yola devam' dedi. Millette her seçimde onu daha iyi anladı. Ona yapılmak istenenler Osmanlı'ya da yapılmak istenenlerdir. Baktılar başbakanımız başarılı oluyor. Darbe teşebbüsleri, komplolar, tezgahlar, suikast girişimleri... Rabbim Fetih suresinin sırrıyla bu ülkede yaşayan masum, mazlum vatandaşlarımızın duasıyla onu korudu ve bugünlere getirdi" diyen Eker, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye için bir şans olduğunu kaydetti.

"ALLAH HAYIR DUALARINIZI KABUL ETSİN"

İçeride birtakım taşeronlar ve uluslararası birtakım zihniyet güçleriyle el birliğiyle bir oyun sahnelendiğini ifade ederek, "Bu defa şantajla montajla iftirayla sayın başbakanımızı, 'Acaba nasıl itibarsızlaştırırız?' dediler. Gezi olayının zamanı çok manidar. Tam Türkiye'nin IMF'ye borcunun ödendiği son günün ertesinde, üçüncü köprünün temelinin atıldığı süreçte, uluslararası havaalanının ihalesi yapıldığı zamanda gerçekleştirildi. Okunan bu surelerin hürmetine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayır dualarınızı kabul etsin" şeklinde konuştu.

SURENİN HATMİ BUGÜN DİYARBAKIR MİTİNGİ ÖNCESİNDE...

Osmanlı Ocakları Bölge Başkanı Abdullah Demir de Osmanlı Ocakları olarak Türkiye genelinde okuttukları 1 milyon Fetih suresinin hatminin Başbakan Erdoğan'ın bugün Diyarbakır'da gerçekleştireceği miting öncesi yapılacağına işaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdoğan İçin 1 Milyon Fetih Suresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Hamdullah: Cenab-ı Hakk duâlarımızı kabul eder inşallah ! din düşmanı chp.nin eline düşürmeyecetir muhakkak 25 38 Yanıtla
  • ARABACI: YAZIKLAR OLSUN SİZLERE... GÜZELİM DİNİMİZİ NEDEN PİS LEŞ SİYASETİNİZE ALET EDİYORSUNUZ.AYIP EDİYORSUNUZ. NE YANİ BU DUALAR NETİCESİNDE ERDOĞAN KAYBEDERSE O DUALARI OKUYANLAR ŞÜPHEYE Mİ DÜŞECEKLER...ALLAH MUHAMMED AŞKINA BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN. 36 22 Yanıtla
  • ZEHRA53: ALLAH kabul etsin.Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah AMİN 34 13 Yanıtla
  • ABİLER APLALAR: CEMAAT BEDDUA _ VATANDAŞ DUA İŞTE SEÇİM HANGİSİNE VERİRSEN VER 19 24 Yanıtla
  • ahmet: ÖCALAN İSTEDİĞİNİ ALDI UZUN ADAMDAN SIRADA DESTEKÇİLERİ VAR 34 5 Yanıtla
  • Alptuğ çakan: Allah sana zeval vermesin başbakanım . Bu arada geçmişimizi yok sayan küçümseyen insanlar eğer burda oturabiliyorsan 3 kıtaya hükmetmiş ceddin sayesinde ! Osamanlı için hala canımız feda !!! 29 9 Yanıtla
  • uğur: Din eksenli bir parti olmayacağız R.T.E :) 31 3 Yanıtla
  • asil: FETİHE ÇIKAN ECDAT HIRSIZLIK YOLSUZLUK SUÇLAMALARI VE MUTA NİKAHI KIYARAK GİTMEDİ HERHALDE 26 7 Yanıtla
  • A K: baba bende varım birde ben okucam biz tarafımızı belli edelimde gerisi allah kerim 10 21 Yanıtla
  • Paşa bEy: akp.YE VE chp.YE OY VEREN ÜLKÜCÜ OLAMAZ ! Sakın inanmayın oyuna gelmeyin ! 14 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement