Gso Yönetiminden Tuğgeneral Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gso Yönetiminden Tuğgeneral Doğan'a Ziyaret

Gso Yönetiminden Tuğgeneral Doğan\'a Ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cemalettin Doğan’ı ziyaret etti.

13.10.2014 17:22

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cemalettin Doğan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Adil Konukoğlu, Tuğgeneral Cemalettin Doğan'a yeni görevinde başarılar diledi. Şehrin sanayisi hakkında bilgi veren Konukoğlu, yapılacak ortak çalışmalarda GSO olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Tuğgeneral Cemalettin Doğanda GSO yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette, GSO Meclis Başkan Yardımcısı Saim Akınal,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi ve Cevdet Akınal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferhan Sağım, Murat Kökoğlu, Mustafa Özgüler, Mustafa Özmermer, Ercan Sayın, M. Aykut Erkent ve Yıldırım Mermer, Divan Katibi Ali Sığındı, Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso Yönetiminden Tuğgeneral Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement