Gümüşhane'de AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

Gümüşhane\'de AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

25.11.2012 18:53

AK Parti Gümüşhane İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda feshedilen Has Parti il teşkilatı AK Partiye katıldı.

AK Parti Gümüşhane Koordinatörü Giresun Milletvekili Mehmet Geldi başkanlığında Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya divan kurulunun oluşturulması ile başlandı.

Toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti MKYK üyesi Emine Çift, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Eski İl Başkanları Şerif Bayraktar ve Yusuf Özgün, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, ilçe ve belde Belediye Başkanları, teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başladığı konuşmasında 2002 ila 2012 yılları arasında yaşanan değişiklikleri anlattı. Hac görevini gerçekleştirdiği dönemde tanık olduğu bir olayı aktaran Balta, hamile bir bayanın hac farizasını yerine getirdikten sonra ambulans uçakla, Türkiye'ye getirildiğini söyledi. Geçmişte Almanya'da yaşayan vatandaşların hayretle anlattıkları olayların bu gün Türkiye'de yaşandığını kaydeden Balta, "Allah'a şükürler olsun ki böyle bir Başbakana sahibiz. Yapılan çalışmalarda bir bütünlük içerisinde hareket etmeniz lazım. Biz birlik ve beraberlik içerisinde 2009 yılında sınavdan başarılı çıktık. Önce siz birbirinizi sevmelisiniz. Hedefleri olan arkadaşlarımız olabilir. Hedeflerine de ulaşamayabilir. Bu işler nasip kısmet meselesidir, sabır işidir. Hedefinize ulaşmamışsanız da topyekün hedefe ulaşmışsınızdır. Birbirinize sarılarak, çalışarak başarıya ulaşabilirsiniz " diye konuştu.

Konuşmasında istikrar vurgusu yapan Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise Türkiye'nin 2002 yılında batmış durumda bir ülke olduğunu söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin en önemli hizmetlerden birisinin, o dönem seçime gitmek olduğunu belirten Üstün, o günün Türkiye'nin kaderinin değiştiği gün olduğunu kaydetti. Gümüşhane Belediyesinin AK Parti ile buluşturulması gerektiğini ifade eden Üstün, bu günden itibaren yerel seçimlere yoğunlaşmaları gerektiğini söyledi.

Gümüşhane'nin şantiye haline geldiğini kaydeden Üstün, havaalanı ile ilgili olarak çalışmaları takip ettiklerini belirterek Gümüşhane Salyazı Havaalanının dönülmez bir yola girdiğini, projenin Kalkınma Bakanlığı Tescil Kitabına alındığını söyledi. Üstün gündemdeki demiryolu konusu ile ilgili ise, "Bizim takip ettiğimiz bir konuda Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı çıkmaz." dedi.

23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan ise yaptığı konuşmada, 2007 seçimlerindeki heyecanı yine aynı şekilde hizmet heyecanına dönüştürerek devam ettiklerini kaydederek, "Çağırdılar geldik, görevimizi elimizden geldiği kadar yaptık ve müsaade istedik. İşin özü budur" diye konuştu.

AK Parti MKYK üyesi Emine Çift ise yaptığı konuşmada, parti olarak marifet sahibi oldukları için halk tarafından iltifata layık görüldüklerini belirtti. Konuşması sırasında Gümüşhane'de Bayburtlu Ahmet olarak bilinen vatandaşın salona girmesi sırasında yaşananlara "Ahmet Bey'e dokunmayın, o bizim onur konuğumuzdur" diyen Çift, 2023 ve hatta 2071 yılı hedeflerini gerçekleştirecek gençlerin bu kadrolar içerisinden çıkması için gayret gösterilmesini istedi.

AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ise konuşmasında dünyanın takdirini ve övgüsünü kazanan bir ülkenin sahipleri olduklarını belirterek, "Bildiğiniz üzere, Cennet vatan ülkemizin bu noktaya gelmesinde partimiz büyük görevler üstlenmiştir.

Bu nedenle, başta saygı değer kurucular olmak üzere, AK Parti hareketine bizzat katılan, destek veren ve Türkiye'nin derdine derman olacak bir anlayışı iktidara taşıyan herkese şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz Başbakanımızın önderliğinde yönlendirilen değil, yön veren; yönetilen değil, yöneten bir devlet haline gelmiştir. Ancak tüm bunlara rağmen hala birileri AK Parti iktidarının ülkemiz ve dünya siyasetine katkısının büyüklüğünü görmek istemiyorlar." dedi.

Toplantıda, feshedilen HAS Parti teşkilatından ve diğer partililerden AK Parti'ye geçenlere rozet takma töreni ve başarılı çalışmalarından dolayı ilçe teşkilatlarına ödülleri verildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement