Gümüşhane'de Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı

Gümüşhane\'de Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı

Gümüşhane'nin Eğitimde En'leri Projesi kapsamında yapılan değerlendirme ziyaretleri sonucunda dereceye giren okulların ödülleri sahiplerine verildi.

28.11.2012 15:50  Güncelleme: 15:58

Gümüşhane'nin Eğitimde En'leri Projesi kapsamında yapılan değerlendirme ziyaretleri sonucunda dereceye giren okulların ödülleri Rehberlik Araştırma Merkezi Salonunda yapılan ödül töreniyle sahiplerine verildi.

Törene, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Şiran Kaymakamı Edip Çakıcı, Köse Kaymakamı Arif Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Törende Tanıtım Enleri adlı sunum yapılarak okullar ve öğretmenler bilgilendirildi. Aynı zamanda dereceye giren okullar ödül törenine geçilmeden önce sunumlarını yaptı. Yapılan sunumların ardından dereceye giren okullara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Bulut, "Okul ve Kurumlarımızın sürekli projelerle desteklenmesi, eğitim-öğretim ortamlarını monotonluktan kurtarması ve çeşitlendirilerek renklendirilmesi açısından son derece önemlidir.

Projeler öğrencilerimizde akademik başarının artırılması ve özgüven kazanmalarına da büyük hizmet etmektedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Proje-Arge birimi olarak hazırladığımız ve takip ettiğimiz projelerle, ilimizin eğitim kalitesine ve istikrarlı bir şekilde yükselen çıtasına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda yapılan çalışmalara büyük destek veren başta valimiz Sayın Dr. Yusuf Mayda olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Hızır Aktaş'a, Giresun Güce İlçe Milli Eğitim Müdürüne atanan Altan Ekmen'e, Proje- Arge çalışanlarına ve projeye katılım gösteren tüm okul ve kurumlarımıza teşekkür ederim." dedi.

Ödül alan okullar şöyle:

Yılın sosyal ve en aktif okulu: 1. Gümüşhane Anadolu Lisesi, 2. Kelkit Lisesi, 3. Öbektaş İlköğretim Okulu.

Yılın en sportif okulu: 1. Şiran Yunus Emre İlköğretim Okulu, 2. Gazipaşa İlköğretim Okulu, 3. Kelkit 75. Yıl İMKB YİBO.

En sıcak evi/ Özverili Okulu: 1. Gümüşhane Ticaret Meslek Lisesi, 2. Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 3.Tekke Cumhuriyet YİBO.

En etkileşimli Okul: 1. Nesrin Halit Zarbun Anaokulu, 2. Şehit Osman Şahin İlköğretim Okulu, 3. Fatih Anadolu.

En Üretken: 1. Gümüşhane Ticaret ve Endüstri Lisesi, 2. T. Telekom Fen Lisesi,

En Başarılı, Gayretli Okul: 1. Şiran Atatürk İlköğretim Okulu, 2. Deredolu İlköğretim Okulu yer aldı.

Ödüllerin ardından tören kokteyli ile sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Dereceye Giren Okullar Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement