Gündem Gazetesi 25. Yayın Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gündem Gazetesi 25. Yayın Yılını Kutladı

Gündem Gazetesi 25. Yayın Yılını Kutladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde günlük yayın yapan Gündem Gazetesi 25.yayın yıl dönümünü düzenlediği bir gece ile kutladı.
Kdz.

18.11.2013 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde günlük yayın yapan Gündem Gazetesi 25. yayın yıl dönümünü düzenlediği bir gece ile kutladı.

Kdz. Ereğli'nin köklü yayın organlarından olan ve imtiyaz sahipliğini Çetin Eser'in yaptığı Gündem Gazetesi 25. kuruluş yılını YÖNDER Site Kulüp'te düzenlediği bir gece ile kutladı. Ereğli Gündem Gazetesinin tarihini anlatan slayt gösterimiyle başlayan geceye Alaplı Kaymakamı Yıldaray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ereğli Belediye Başkan Vekili Özkan Özyağcılar, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Gülşin Yöney, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker'in yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi, siyasetçi ve gazeteciler katıldı.

Gündem gazetesi Eski imtiyaz sahibi gazeteci Ali Suat Eser duygu yüklü bir konuşma yaptı. Eser konuşmasında "Kurulma nedeni olduğum ve adını da koyduğum Gündem Gazetesini, dayım Nizamettin Acar'ında katkılarıyla Alaplı'da aldığımız kendi matbaamızda basarak yayına başlattık. Babam Ali Osman Eser ve o dönem Hukuk Fakültesi öğrencisi olan kardeşim Yücel Eser ile 13 Kasım 1989 'da yayına başlattığımız Gündem Gazetesi, yeni sahibi kardeşim Çetin Eser ve ekibiyle 25. yayın yılına girdi. Burada Gündem'in siz değerli dostlarla birlikte çeyrek yüzyıla "merhaba" demesini görebildiğim için çok mutluyum "dedi.

Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ise gecede yaptığı konuşmada babası merhum Ali Osman Eser ve ağabeyi Ali Suat Eser'den devraldığı onurlu ve gurulu bayrağı taşımanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Gazetenin kuruluş serüveni ve bu günlere gelişi hakkında davetlilere bilgiler veren Eser sözlerini şu şekilde sürdürdü: " 1989 yılında rahmetli babam Ali Osman Eser abilerim Ali Suat Eser ve Yücel Eser ile birlikte kurulan ve 'Gündem' adını alan gazetemiz, günlük yayın hayatına başlamıştır. Gazetecilik öğrenimini gören ağabeyim Ali Suat Eser ile birlikte ailemiz de bu mesleğe girmiş oldu. Kendisinin ilmi ve deneyimleri ile bu meslekteki başarısı siz değerli okurlarımızın ve dostlarımızın takdiridir. Gündem yıllarca bölgemizde günlük, tarafsız ve ilkeli yayınları ile halkımızın sesi ve kulağı olmayı başarmıştır. Ağabeylerim Ali Suat Eser' in 2009-2010 yıllarında sağlık ve Ekonomik sorunları nedenleri ile gazetemiz GÜNDEM i ailemizin verdiği karar ile devralmış bulunmaktayım. Bu dönemde abilerim Yüksel ESER ve Yücel ESER in katkıları ile geçmiş dönem ekonomik sıkıntıların üstesinden gelirken, bizde devraldığımız bayrağı daha yükseğe taşıma sözümüzü ve arzumuzu yerine getirme uğraşı içerisine girdik. Gerçekten gündemi teknik olarak daha güzel, vasıflı ve kurumsal bir gazete haline getirme konusunda, tüm olanaklarımızı seferber etmiş bu çalışmalarımızın sonucunda resmi ilan alarak taçlandırmış olduk. Bu dönemde özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlarımıza, destekleri ile her z aman yanımda olan aileme ve özelikle siz değerli dostlarıma ve okurlarıma teşekkür ederim "

Yapılan konuşmaların ardından Gündem Gazetesi'ne 25 yıllık yayın hayatında emek veren eski ve yeni çalışanlarına teşekkür plaketi verildi.

Gündem gazetesinin 25. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gecede 25.yıl onuruna pasta kesildi. Geceye katılan davetliler kesilen pastanın ardından müzik eşliğinde dans edip eğlendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündem Gazetesi 25. Yayın Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement