Hadi: "Hentbola Yaptığımız Yatırımların Meyvesini Alıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Hadi: "Hentbola Yaptığımız Yatırımların Meyvesini Alıyoruz"

Hadi: "Hentbola Yaptığımız Yatırımların Meyvesini Alıyoruz"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hentbola yaptıkları yatırımların meyvesini aldıklarını söyledi.

24.03.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hentbola yaptıkları yatırımların meyvesini aldıklarını söyledi.

Hadi, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde güçlü rakiplerine rağmen grup, çeyrek final, yarı finali geçerek Türkiye finallerine 8 takım arasına kalmayı başaran Anadolu Yıldızlar Ligi Erkekler Adana Karması hentbolcularını makamında kabul ederek, başarılarından dolayı kutladı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) işbirliğiyle başlattıkları "Hentbolu Geliştirme Projesi" nin çok verimli geçtiğini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

"Hentbol Federasyonu'nun 1976 yılında kurulduğunda en başarılı iller arasında Adana ile Eskişehir'in adı geçerdi. Başta Çukobirlik spor olmak üzere Adana uzun yıllar hem okul hem de kulüpler bazında önemli dereceler elde ederek kentin sesini duyurdu. Ne var ki çeşitli nedenlerle Adana eski başarıdan uzak görüntü verdi. 30 yıldır görev yaptığım tüm illerde hentbol sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması için çaba gösterdim. 9 yılı aşkındır Adana'da görevdeyim hentbol ailesi ne isterse geri çevirmedim. Hentbola yaptığımız yatırımların meyvesini almaya başladık. İl Spor Müdürlüğü'nün desteği, okul, kulüp ve veli işbirliğiyle hentbolda eski başarıları yakalayacağımıza inanıyorum."

Sporcuların eğitimleriyle yakından ilgilenen Hadi, ayrıca takıma yeni eşofman armağan etti.

Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir, başarılı olmalarını İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin desteğine ve yakın ilgisine borçlu olduklarını, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde kızlarda çeyrek finale kadar yükseldiklerini, ancak erkeklerde daha başarılı olduklarını belirtti.

Antalya'da grup, Niğde'de çeyrek final ve Düzce'de yarı finalden çıkarak, Türkiye finallerine 8 takım arasına girdiklerini ifade eden Muhacir, "Final karşılaşmaları iki merkezde yapılacak. İlki 27-29 Mart Mersin, ikincisi ise 8-12 Nisan Denizli. İyi bir ekibe sahibiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu kupasını Adana'ya getirmektir" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor Eski Şube Müdürü, Hentbol Milli Takımı Antrenörü Kazım Tekin, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Demirağ, İl Hakem Kurulu Başkanı ve Antrenör Kamuran Şarlıoğlu, antrenörler Ahmet Cebenay, Çağatay Akgünler, Zeynep Ayyıldız da hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadi: 'Hentbola Yaptığımız Yatırımların Meyvesini Alıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement