Bartınlı Hafız Enes Akıncı Dubai'de yapılan Hafızlık finalinde Bartınlıları gururlandırdı.
Dünyanın dört bir yanından gelen hafızlardan oluşan yaklaşık 100 kişilik grubun içindeki Bartınlı hafız Enes Akıncı, dün gece saatlerinde çıktığı kürsüde okuyuşu ile herkesi gururlandırdı. Dubai'de ki final bu ay sonuna kadar devam edecek ve sonuçları tüm hafızlar dinlendikten sonra açıklanacak. Her gün ortalama 10-15 hafızın jüri tarafından dinlediği finalde dün akşamki okuyuşuyla Akıncı'nın dereceye girebileceği belirtildi.
Türkiye'de girdiği tüm yarışmalardan birinci çıkan Hafız Enes Akıncı, dünya finalinde, hafızlık yarışmasında temsil ediyor.
Yapılan açıklamada, "Bartınlı olan hafız kardeşimiz ve ailesi hali hazırda Bartın'da yaşıyor. Düzce İmam Hatip Lisesi'nde okuyor. Hafızlık eğitimini Hafız Hasan Erkek Kursu'nda sürdürüyor. 16 yaşındadır. Hafız Enes kardeşimiz dün gece yarısı Dubai Kur'an TV'de canlı yayında, o billur sesiyle jürinin en çok dinlediği Hafız oldu. 25 dakika boyunca gönülleri ve kulakları mest etti" denildi. - BARTIN
Son Dakika › Yerel › Hafız Enes Dubai'de Bartınlıları Gururlandırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.