Hakan Şükür'ün Eşi "Yılın Annesi" Ödül Töreninde - Son Dakika
Yerel

Hakan Şükür'ün Eşi "Yılın Annesi" Ödül Töreninde

Hakan Şükür\'ün Eşi "Yılın Annesi" Ödül Töreninde

Eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, Adana'da "Yılın Annesi" programına katıldı.

24.05.2013 16:29

Eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür, Adana'da "Yılın Annesi" programına katıldı.

Beyda Şükür, akademisyenler, dernek yöneticileri ve sanatçılar Çağlayan Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin "Yılın Annesi"ni seçmek için bir restoranda düzenlediği programa katıldı.

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Göncü, programda yaptığı konuşmada, çocuk sahibi olmanın ve çocuğa bakmanın zorluklarını anlattı.

Göncü, çocuk sahibi olmak için uzun süre beklediğini belirterek, "Evlat sahibi olmanın zorluklarını, evlat olduktan sonra büyütmenin zorluklarını, uykusuz geceleri çok iyi biliyorum. Bu zorlukları anneden başkası çekmez. Bir anneden başka kimse uykusunu bölüp, yemeden içmeden çocuğuna bakmaz" diye konuştu.

Çağlayan Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sibel Acembekiroğlu da derneklerinin yaklaşık 8 yıldır faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Acembekiroğlu, eğitim, kültür ve yardımlaşma konularında projeler hazırladıklarını anlatarak bu zamana kadar gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında şu bilgileri verdi:

" 23 Nisan'da '23 Mutlu Çocuk' projesiyle sevgi evlerimizde kalan çocuklarımıza özlemini duydukları sıcak ev ortamını yaşatmaya çalıştık. 'Yaşlılar Haftası' kutlamaları çerçevesinde huzurevi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldik. Muharrem Ayı'nda yine huzurevi sakinleriyle birlikteliğimiz oldu. Onlara unutulmadıklarını, sevilip sayıldıklarını vurgulamak istedik. 24 Kasım'da emekli öğretmenlerimizle bir teşekkür programı gerçekleştirdik. Suriye'den gelen ve çadır kentte kalan misafirlerimize bir moral yemeğimiz oldu. Kültürel programlarımız arasında ise yurt içi ve yurt dışı gezilerimizi sayabiliriz. Bunlar arasında Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Çanakkale ve İstanbul'u sayabiliriz."

Konuşmaların ardından, "Yılın Annesi" seçilen emekli öğretmen Nesrin Güneş'e plaketi sunuldu. Eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün eşi Beyda Şükür de derneğin eski yöneticilerine plaket verdi.

Ses sanatçısı Jale Parıltı da programda ilahiler seslendirdi. Programa, 2010 yılında anne olan oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen de katıldı. - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakan Şükür'ün Eşi 'Yılın Annesi' Ödül Töreninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement