Hal’de Chp Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Hal’de Chp Rüzgarı

Hal’de Chp Rüzgarı

CHP Gaziantep İl Ve İlçe Örgütleri İle Milletvekili Adayları Gaziantep Yaş Sebze Ve Meyve Hali'nde 100 Kişilik Bir Ekiple CHP Rüzgarı Estirdi.

30.05.2011 23:57  Güncelleme: 23:58

Chp gaziantep il ve ilçe örgütleri ile milletvekili adayları gaziantep yaş sebze ve meyve hali'nde 100 kişilik bir ekiple chp rüzgarı estirdi. CHP heyetine ev sahipliğini Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayri Sucu yaptı.

İl Başkanı Ali Peri, Şahinbey İlçe Başkanı H. Cahit Kargıner, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Atar, Milletvekili Adayları Mehmet Şeker, Ali Serindağ, İrfan Kaplan, Mehmet Gökdağ, Akif Ekici, Mahmut Kozbaş, Naci Kılıç ve PM Üyesi Yaşar Ağyüz'ün yanı sıra İl Eski Başkanı Nöfer Küllük, parti yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları katıldı. Ekibe Hal Kompleksi'nde esnaf olan il eski yöneticisi İrfan Karakuzulu ve Şehitkamil Meclis Üyesi Mehmet Sucu da eşlik etti. CHP hal kompleksini 100 kişinin üzerinde bir gurupla gezerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Esnaf gezisine çıkmadan önce konuklarını kahvaltıda ağırlayan Hayri Sucu "Siyasilerin esnafımıza göstermiş olduğu ilgi bizleri çok memnun ediyor. Dileğimiz aynı ilginin seçimden sonra sorunlarımıza karşı da sürmesidir. Esnafın ne gibi sorunlarla boğuştuğunu sizler zaten çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle ve kıymetli zamanlarınızı da almamak adına uzun uzun anlatmayacağım. Ancak ülkemizin her kesiminin olduğu gibi hal esnafımızın da çözüm bekleyen pek çok sıkıntısı var. Bunların takipçisi ve çaresi olmanızı istiyor, hoşgeldiniz diyoruz" dedi.

CHP ekibi adına konuşan İl Başkanı Ali Peri ise "Partimizin esnafa özel çözüm paketleri var ve hazır. Bunları bugün tek tek dolaşacağımız hal esnafımıza anlatacağız. Bu projeler CHP iktidarının ardından hemen uygulamaya konulacak. Çünkü ülkenin rahat nefes alması önce esnafın rahat nefes alması ile başlar. Sayın Sucu başkanımıza bizi böyle güzel ağırladığı için teşekkür ediyor ve esnafı dolaşarak yediğimizin hakkını vermek için izin istiyoruz" şeklinde konuştu.

Hal'deki bütün esnafı ve çalışanları tek tek dolaşan CHP heyeti büyük ilgi gördü. Esnafın pek çok sorusuna cevap veren Ali Serindağ, "Biz iktidara geldiğimizde esnafa yönelik projelerimizin ne kadar gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu göreceksiniz. Bu projeler bilgisayar başına oturup, iş olsun diye yazılmadı. Her sorunun ilgililerinden oluşan çalışma guruplarının aylar süren çalışma ve araştırmaları sonunda ortaya çıktı. CHP'nin her projesinin olmazsa olmazı uygulanabilirliktir. Uygulayamayacağımız hiç bir projeyi açıklamadık. Bunu da iktidarımızın ardından çok kısa bir sürede göreceksiniz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Hal’de Chp Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement