Hasankeyf'te Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'te Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi

Hasankeyf\'te Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde, öğrenci, öğretmen ve kamu görevlilerinin katımlıyla kitap okuma yarışması düzenlendi

13.03.2015 07:54  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçedeki tüm öğrenciler ve tüm ilçe kurum amirleri ile düzenlenen yarışma oldukça ilgi gördü. Hasankeyf Ortaokulu tarafından başlatılan ve ilçedeki tüm öğrencilerin katıldığı kitap okuma yarışmasında konuşan Kaymakam Temel Ayca, kitap okumanın insanın ufkunu genişleterek geleceğe daha sağlık hazırladığını söyledi.

HASANKEYF'TE ÇANAKKALE'Yİ ANLATAN KİTABI OKUDULAR

Kaymakam Ayca tarafından Hasankeyf girişinde tarihi dokuya uygun bir şekilde yaptırılan Seyir Terasında bir araya gelen ilçedeki öğrenciler Çanakkale'yi anlatan kitabı okudu.

Yarışmaya yoğun ilgi gösteren öğrenciler, Kaymakam Ayca ile birlikte 'Cennet Kapısı Çanakkale' isimli Yusuf Dursun'un yazdığı kitabı okudu.

DERECEYE GİRECEK 15 ÖĞRENCİ ÖDÜL OLARAK ÇANAKKALEYE GÖNDERİLECEK

Antik kent Hasankeyf manzarası karşısında kitap okuyan öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Temel Ayca burada yaptığı açıklamada "Bu değerli organizeyi yapan ilçe Milli Eğitim personeline teşekkür ediyorum. Hasankeyf gibi tarihi bir yerde destanların yazıldığı Çanakkale'yi anlatan bir kitabı okumak başka bir ayrıcalıktır, hüzün ile heyecanı bir arada yaşatır. Bu nedenle okuma yarışmasının tamamlanmasının ardından dereceye girecek 15 öğrencimizi Çanakkale'ye gönderip orayı görmelerini sağlayacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hasankeyf'te Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement