Havza Kaymakamı Kalaycı'nın Köy Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Havza Kaymakamı Kalaycı'nın Köy Ziyaretleri

Havza Kaymakamı Kalaycı\'nın Köy Ziyaretleri

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı Dereköy'ü ziyaret etti.

29.04.2013 14:50

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı Dereköy'ü ziyaret etti.

Kalaycı ilk olarak merkezi Dereköyde bulunan Dereköy, Demiryurt, Celil, Hacıbattal Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve genel zirai faaliyetleri hakkında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsamettin İlhan, Kooperatif Başkanı ve Kooperatif üyelerinden bilgi aldı.

Bir süre köylüler ile sohbet eden Kaymakam Kalaycı, "Köylerimizde yaşayan vatandaşların sorunları bizler için öncelik teşkil etmekte. Çalışmalarımız da bu yönde şekillendirmekteyiz" dedi.

Kalaycı daha sonra Dereköy'de bulunan halk arasında da Ak Mescit veya Ak Mecid olarak bilinen Emir El-Hac Veliyüddin Bin Berekat-Şah türbesini ziyaret ederek İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk'ten türbe hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Kalaycıya, Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Başara, Havza İlçe Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bayram Sezgin, Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Havza İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İlhan ve Havza Müftüsü Kocatürk eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Kaymakamı Kalaycı'nın Köy Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement