Honaz'da Yukarıdağdere Sosyal Tesisi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Honaz'da Yukarıdağdere Sosyal Tesisi'nin Temeli Atıldı

Honaz\'da Yukarıdağdere Sosyal Tesisi\'nin Temeli Atıldı

Honaz Belediyesi, Yukarıdağdere Mahallesi'nde yapımına başlayacağı Yukarıdağdere Sosyal Tesisi’nin temelini düzenlenen törenle attı.

22.03.2023 17:34  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Honaz Belediyesi, Yukarıdağdere Mahallesi'nde yapımına başlayacağı Yukarıdağdere Sosyal Tesisi'nin temelini düzenlenen törenle attı.

Temel atma törenine, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Cumhuriyet Halk Partisi Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, meclis üyeleri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ"

Temel atma töreni öncesi konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, "Biz göreve geldiğimizden beri ilçe merkezinde ki var olan tüm imkanlardan kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasını hedefledik. Bu amaçla ilçe merkezimizle birlikte beş farklı mahallemize modern kapalı pazaryerleri ve sosyal tesisler kazandırdık. Bugünde yedinci sosyal tesisimizi Yukarıdağdere Mahallemize inşa ediyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içindeyim. Artık vatandaşlarımız kışın yağmurdan yazın sıcaktan korunarak düğün, mevlid gibi etkinliklerini rahatlıkla yapabilecekler. Aynı zamanda mahallemizdeki halk pazarı da burada kurulacak. Yukarıdağderemize, Honazımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'e teşekkür etti.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ise yapılacak sosyal tesisin hayırlı olmasını diledi; Honazlı vatandaşların Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'e sahip çıkmalarını istedi.

Konuşmaların ardından ilk harç, protokol üyeleri tarafından atıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Honaz'da Yukarıdağdere Sosyal Tesisi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement