İftar Yemeğinde Gönülleri Birleştirdi - Son Dakika
Yerel

İftar Yemeğinde Gönülleri Birleştirdi

İftar Yemeğinde Gönülleri Birleştirdi

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi.

24.06.2016 16:51

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düzenlediği iftar yemeğinde Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, İlçe Cumhuriyet Savcısı İlyas Kocaman, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mansur Kendal, Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulbaki Üçdağ, Hani İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri, ilçede görev yapan okul müdürleri öğretmenler ve ailelerinin yanı sıra 200 kişinin katılımı ile tam anlamıyla gönüllerin birleştiği bir iftar yemeği verildi.

Konak Aile Çay Bahçesinde verilen iftar yemeğine katılanları ev sahibi olarak Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya girişte karşıladı. Davetlilere et kavurma, pilav, çorba, tatlı ve ayran ikram edildi.

Hizmet veren ile hizmet alanların buluştuğu iftar öncesinde Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, önce masaları tek tek gezerek iftara katılan davetlilerle sohbet etti, ardından iftar saatine kısa bir süre kala yemek fabrikasından temin edilen yemekleri eline alıp yemek masalarına servis etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, oruçlu olan çocukların da yakın ilgisiyle karşılaştı.

Gönüllerin bir olduğu yemekte iftarını davetliler ile birlikte açan Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, "Ramazan'ın rahmet, bereket, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. İftar sofralarında buluşuyoruz, ekmeğimizi paylaşıyoruz. Ramazan'ın güzelliğini, maneviyatını hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah bu sofralarımızda bulunan çocuklarımız da bu maneviyatı, bu değerlerimizi geleceğimize aktaracaklar. Düzenlediğimiz bu iftar yemeği, manevi değerlerimizin geleceğe aktarılması bakımından önemlidir" dedi.

İftar sonrası Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, İlçe Cumhuriyet Savcısı İlyas Kocaman ile davete katılanlar tarafından 'Hani Miş Ritim' Gurubu öğretmen ve öğrencileri ile Kurslarda başarı gösterenlere başarı belgelerini verdi

Hani İlçe Kaymakamı Tahir İğde, İftar yemeği sonrasında yaptığı kısa konuşmasında, İftar programı organizasyonun da emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İftar Yemeğinde Gönülleri Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement