İş Bankası ile Elazığ Tso Arasında Protokol - Son Dakika
Yerel

İş Bankası ile Elazığ Tso Arasında Protokol

İş Bankası ile Elazığ Tso Arasında Protokol

Elazığ TSO ile İş Bankası arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin ön ödemeli faizsiz kredi kullanmasına imkan sağlandı.

13.06.2012 19:37

Elazığ TSO ile İş Bankası arasında imzalanan protokol ile oda üyelerinin ön ödemeli faizsiz kredi kullanmasına imkan sağlandı.

İmza protokolüne Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, İş Bankası Diyarbakır Satış Bölge Müdürü Murat Önen, İş Bankası Elazığ Şube Müdürü M.Zahriddin Özuymaz, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Turhan ve basın mensupları katıldılar. Protokol imza töreni öncesi bir değerlendirme yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, "Bilindiği gibi bir süre önce ilimizde finans ve bankacılık sektöründe yer alan yöneticilerle bir araya gelerek iş dünyası ile bankacılık sektörü arasındaki sorunları görüşmüştük. Bu görüşmemiz üzerine İş Bankası Elazığ Şube Müdürümüz bir çalışma gerçekleştirerek hazırlamış oldukları paketi bizlere sunmuşlardır. Kendilerine göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. İlimizdeki çok sayıda banka şubesiyle de bilindiği gibi çeşitli protokollerimiz mevcut Üyelerimiz banka şubeleriyle görüşüp kendilerine en uygun krediyi seçme imkanıma sahipler. Ben öncelikle tüm üyelerimize bol kazançlar ve kullanacakları kredileri geri ödemede kolaylıklar diliyorum" dedi.

İş Bankası Diyarbakır Bölge Satış Müdürü Murat Önen de, Elazığ TSO'nun kendilerine sağlamış olduğu imkan nedeniyle teşekkür ederek, "Sayın Şube Müdürümüz gerçekten Elazığ'ın ihtiyaç ve beklentilerine ve ticaret dokusuna uyacak şekilde bir paket hazırlamışlardır. Bu paketin Elazığ ilimizde kullanılarak ilin gerek ekonomik hayatına gerekse istihdamına katkı sağlama noktasında biz bankacılık sektörü olarak elimizden gelen desteği sağlamak istiyoruz. Bu anlamda bizlere bu imkanı sağlayan Elazığ TSO Yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bilindiği gibi Elazığ'da halen üç şube ile hizmet veriyoruz. Elazığ TSO'nun Nisan ayında Bankamız Genel Müdürlüğü'ne yapmış olduğu resmi müracaat ile Kovancılar Şubesini de yakın bir tarihte açacağız" dedi.

İş Bankası Elazığ Merkez Şube Müdürü M.Zahriddin Özuymaz da, kredi paketinin içeriği hakkında bilgiler vererek, paket detaylarının banka şubelerinden yada Elazığ TSO'dan alınabileceğini söyledi. Özuymaz, pakette "Özel faizli krediler, Peşin komisyon ödemeli faizsiz kredi, Taşıt kredisi, Serp kredisi, KGF kefaletli kredilerin" yer aldığını ifade etti.

Protokol törenine katılan Elazığ TSO Meclis Başkanı Nuri Önal'da İş Bankası yöneticilerine teşekkür ederek, "Kısa bir süre önce yapmış olduğumuz toplantımız ve Kovancılar Şube talebimizin çok kısa sürede gerçekleşmesi nedeniyle özverili çalışmaları nedeniyle İş Bankası Yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Turhan da, İş Bankası'nın bankacılık anlamında ülkemizde önemli bir noktada olduğunu ifade ederek, "Daha önce de talep etmiş olduğum Elazığ Sanayi Sitesine İş Bankası şubesinin açılması hususunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Yaklaşık Bin 300 işyerinin bulunduğu bu alanda bir şube açılması, İş Bankasının iş dünyasına önemli bir hizmeti olacaktır" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İş Bankası ile Elazığ Tso Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement